A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Новини за 2020 рік

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ ЗАВЕРШИЛИ З БРОНЗОВОЮ НАГОРОДОЮ

       З журбою радість обнялась... Останній матч першості району теоретично давав шанс нашій команді ще залишатися в боротьбі за друге місце за умови перемоги нашої команди в поєдинку з «Локомотивом». При цьому рижівський «Сейм-Агросвіт» мав програти «Молоді» і втратити очки у перенесеному матчі з «Маяком», ми могли сподіватися на срібні нагороди. З першою умовою, що залежала лише від нас, наша команда справилася на відмінно, перемігши з рахунком 5:2, але в надпринциповому матчі у Білопіллі місцева «Молодь» поступилася команді «Сейм-Агросвіт» з рахунком 1:2. Тож долю призових місць було вирішено: білопільська «Молодь» - чемпіон, «Сейм-Агросвіт»(Рижівка) посідає друге місце і наша команда залишається на третій сходинці.

15:38:38 16.09.2020

СВЯТО СПОРТУ

         День фізичної культури і спорту Миколаївка відсвяткувала дитячим футбольним турніром 8х8. До змагань цього сонячного та погожого дня долучилися команди  «Молодь», «Вікторія» та «Альянс». Діти самі обирали назви командам, можливо хтось хоче в майбутньому бути схожим на гравців команд «Альянс» чи «Вікторія», а можливо мріє і заграти за ці колективи.  Турнір проходив за коловою схемою. Всі ігри виявилися напруженими та цікавими, часом з непередбаченими та несподіваними діями, що саме притаманне гравцям у такому юному віці. Цього разу перемогу святкувала команда «Молодь», друге місце посіла «Вікторія», третє у команди «Альянс».  Та головне, що сьогодні дійсно перемагає  молодь. Молодь, що веде здоровий спосіб життя, систематично займається фізичною культурою і спортом – майбутнє нашої держави.

13:43:47 14.09.2020

СПОРТ. ЗМАГАЛИСЯ  ЮНІ ЛИЖНИКИ

           Вихованці відділення лижних гонок  ДЮСШ імені М.І.Масалітіна нещодавно приймали участь в обласних змаганнях серед дітей з кросу. До призів не добігли, але й не пасли задніх.  Це був перший старт дітей в умовах адаптивного карантину. Сподіваємося, що досвід виступів допоможе дітям краще підготуватися до головних стартів взимку, а зима порадує дітей  хрускотом морозного снігу.

13:36:10 27.08.2020

СПОРТ. ЛІГА ДВОРОВОГО ФУТБОЛУ

 За ініціативи керівництва ДЮСШ імені М.І.Масалітіна були проведені змагання Ліги дворового футболу до Дня Незалежності України.

13:35:12 27.08.2020

ФК «МИКОЛАЇВКА»-«МОЛОДЬ» -3:4. СТІЙКА ВОРІТ ЗАВАДИЛА СТВОРИТИ КАМБЕК МИКОЛАЇВЦЯМ.

ФК «Миколаївка» та «Молодь»(Білопілля) видали фантастичний поєдинок, в якому перемогу отримала команда з яскравішою атакою. На чотири голи білопільців миколаївці зуміли відповісти трьома.

17:13:30 25.08.2020

СПОРТ. НАВЧАЛЬНО-ТРЕНУВАЛЬНИЙ ЗБІР ЮНИХ ФУТБОЛІСТІВ  ДЮСШ НА БАЗІ КРАЩОЇ КОМАНДИ СЕРЕД АМАТОРІВ УКРАЇНИ

Юні спортсмени відділення футболу ДЮСШ імені М.І.Масалітіна з 17 серпня беруть участь у  навчально-тренувальному зборі зі спеціальної підготовки на базі ФК «Вікторія». Маючи такі чудові умови: поле вищої якості, роздягальню, – тренер дітей Олексій Тюрін основний обсяг роботи спрямовує на спеціально-технічну та тактичну підготовку юних футболістів. Протягом десяти днів діти прийматимуть участь у двох тренуваннях щодня та харчуватимуться за кошти Відділу освіти Миколаївської селищної ради.

15:29:14 20.08.2020

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ РАЙОНУ. ДРУГЕ КОЛО. ДОСТАТНЬО ОДНОГО ТАЙМУ

На  «матч життя», а саме перемога в гостях над командою «Сейм-Агросвіт» залишала нашу команду у чемпіонській гонці, ФК «Миколаївка» підійшов не в кращій, м’яко сказано, кадровій ситуації.  Ми втратили гравців основного складу, через травми, та і декільком гравцям довелося грати з не вилікуваними травмами.

14:52:56 20.08.2020

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ БІЛОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ. ПЕРШЕ КОЛО  ЗАВЕРШИЛИ НА ДРУГІЙ ПОЗИЦІЇ

Останній матч заключного V туру першого кола наша команда грала на виїзді з «Локомотивом» (Ворожба). З перших хвилин зустрічі футболісти ФК «Миколаївка» відразу дали зрозуміти, хто сьогодні  «господар» на футбольному полі.  Наші гравці агресивно та активно розривали оборону господарів. ФК «Миколаївка» володів ініціативою, вів гру та створював моменти. Невдовзі Журбі вдалося відкрити рахунок у зустрічі, вдало скориставшись помилкою оборонців «Локомотива». Через декілька хвилин Яценко потужним ударом з 30 метрів ввігнав м’яч у нижній правий від воротаря кут та подвоїв рахунок. Дещо заспокоївшись гості втратили концентрацію, чим скористалися гравці суперника, спочатку відіграли один м’яч, а через декілька хвилин фантастична реакція нашого воротаря Сороки врятувала команду від стовідсоткового гола.

15:23:13 03.08.2020

СПОРТ. ДЮСШ. КОНТРОЛЬНЕ ТРЕНУВАННЯ ЮНИХ ЛИЖНИКІВ

На базі стрільбища імені МС СРСР М.І.Масалітіна в Миколаївці 31 серпня було проведено контрольне тренування вихованців відділення лижних гонок ДЮСШ імені М.І.Масалітіна напередодні обласних змагань. Юні спортсмени у тренувальному режимі, максимально  наближеному до спортивних змагань, долали відстань 1000 метрів. Незважаючи на статус тренувального забігу, діти максимально викладалися і намагалися показати кращий результат. Цього разу це вдалося: Стефанишиній Вероніці, Євтушенко Євгенії, Губському Артему (тренер Дмитро Ігнатьєв), Тарчі Олександру, Руденко Тетяні (тренер Олександр Сорока), Роденку Максиму (тренер ЗТУ Олена Ігнатьєва).

15:21:23 03.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора