A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ ЗАВЕРШИЛИ З БРОНЗОВОЮ НАГОРОДОЮ

Дата: 16.09.2020 15:38
Кількість переглядів: 671

       З журбою радість обнялась... Останній матч першості району теоретично давав шанс нашій команді ще залишатися в боротьбі за друге місце за умови перемоги нашої команди в поєдинку з «Локомотивом». При цьому рижівський «Сейм-Агросвіт» мав програти «Молоді» і втратити очки у перенесеному матчі з «Маяком», ми могли сподіватися на срібні нагороди. З першою умовою, що залежала лише від нас, наша команда справилася на відмінно, перемігши з рахунком 5:2, але в надпринциповому матчі у Білопіллі місцева «Молодь» поступилася команді «Сейм-Агросвіт» з рахунком 1:2. Тож долю призових місць було вирішено: білопільська «Молодь» - чемпіон, «Сейм-Агросвіт»(Рижівка) посідає друге місце і наша команда залишається на третій сходинці.

Щодо матчу з «Локомотивом», то цього разу наші гравці зібралися, майже всю гру контролювали м’яч і практично нічого не дозволяли «Локомотиву» створити біля своїх воріт. Відкрив рахунок у грі Олег Петрунін з одинадцятиметрової позначки. Невдовзі Володимир Журба подвоїв рахунок. До перерви після влучного пострілу Юрія Мозгового рахунок стає 3:0 на нашу користь. По перерві гостям вдалося скоротити різницю в рахунку, але швидко Володимир Журба, залишившись віч-на-віч з воротарем, робить рахунок знову комфортним для господарів. Дещо активізувавшись в середині другої половини гри, гості скористалися подарунком нашого воротаря, відігравши ще одного м’яча. Але кінцівка гри відбувається знову за сценарієм ФК «Миколаївка» і Журбі вдалося встановити кінцевий результат 5:2, і водночас оформити хет-трик у матчі.

Турнірна таблиця після Х туру має вигляд:

Місце

 

Команда

    І

   В

  Н    

  П

Р-М

0

1

«Молодь» Білопілля

10

9

0

1

40-10

18

2

«Сейм- Агросвіт» Рижівка

9*

6

1

2

21-8

19

3

ФК «Миколаївка»

10

6

1

3

33-21

19

4

«Маяк»  Річки

9*

3

1

5

21-21

10

5

«Локомотив» Ворожба

10

3

1

6

20-28

10

6

«Старт» Куянівка

10

0

0

10

1-47

0

 *-у першості залишилося зіграти перенесений матч між «Маяком» та «Сеймом-Агросвіт», але його результат не вплине на положення команд у турнірній таблиці.

Вітаємо хлопців з бронзовими нагородами та бажаємо міцного здоровя і перемог!

                                                  Інструктор-методист Микола Демченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора