A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення, інформація до відома на 2022 рік

До уваги мешканців селищної ради: з 1 січня 2023 року соцдопомоги більше не нараховуватимуть автоматично

У новому році соціальні допомоги не нараховуватимуть автоматично. Більшості українців доведетья звертатися за їх подовженням. Це передбачено Постановою Кабінету Міністрів від 15.11.2022 р.№ 1320.

08:34:59 22.12.2022

До уваги внутрішньо-переміщених осіб!

Внутрішньо переміщеним осбам, які проживають  на території Миколаївської селищної ради, є можливість розміщення в санаторіях Товариства "Миргородкурорт" (Полтавська область, м.Миргород), що може бути оптимальним середньостроковим рішенням для проживання (послуга платна).

08:23:57 22.12.2022

До уваги для внутрішньо переміщених осіб!

До 1 січня 2023 року Миколаївською селищною радою приймаються заявки на зимовий одяг та взуття для внутрішньо переміщених осіб. Звертатися у відділ ЦНАП та старостинські округи Миколаївської селищної ради.

14:48:53 20.12.2022

Вітання селищного голови до Дня Збройних Сил України

«Сьогодні вся українська нація обʼєднана у боротьбі з кровним ворогом. Люди різних професій взяли до рук зброю, щоб захистити свою свободу і країну. Українська армія - гордість Батьківщини. Наші військові зупинили ворожу навалу й під сталевим дощем снарядів і куль поховали міф про непереможність російської армії. Бажаємо кожному захиснику й захисниці повернутися додому цілими й неушкодженими! Схиляємо голови перед пам‘ятю тих, хто загинув в бою. Ваш подвиг - це вже частина світової історії! У цьому світі добро завжди перемагає зло. Вистоїмо і переможемо! За нами правда. З нами Бог! З Днем Збройних Сил України! Разом до перемоги! Героям слава!»

09:55:35 06.12.2022

До уваги внутрішньо переміщених осіб на території Миколаївської селищної ради!

За сприяння Благодійної організації "Світло надії" у партнерстві з міжнародним проектом JERU (Join Emergency Response in Ukraine) 07.12.2022 р. з 9-00 години у приміщенні ЦНАП буде здійснюватися прийoм документів для оформлення виплати фінансової допомоги у сумі 2200 грн. щомісячно на кожного члена родини протягом 3-х місяців.

15:32:38 05.12.2022

Вітання селищного голови до Міжнародного Дня волонтера

«Сьогодні Україна переживає надскладні часи, проте небайдужість і щоденна праця наших найкращих у світі волонтерів додає віри в те, що в нашого народу точно є майбутнє! Пам‘ятаю, як з лютого місяця всі жителі Миколаївської громади, як один, об‘єдналися, щоб домомагати нашим бійцям. Хто досі передає на фронт курку чи картоплю, хто теплі речі, хто несе копійку.., а хто ремонтує, сортує, готує, годує, чергує, донатить, будує, молиться. Окремо дякую нашим місцевим аграріям: ваша підтримка у вигляді техніки та пального є неоціненною! Кожен українець сьогодні - волонтер. Все заради перемоги, мирного неба для наших дітей та онуків! Дякую всім, хто в цей нелегкий час присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди. Україна переможе! Героям слава!»

13:11:21 05.12.2022

До уваги мешканців! Неухильно дотримуйтесь правил протипожежної безпеки!

Виконавчий комітет Миколаївської селищної ради, з метою належної підготовки населення до роботи в умовах можливої повної відмови енергосистеми України звертається до мешканців об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та власників індивідуальних житлових будинків неухильно дотримуватися правил протипожежної безпеки під час використання пічного опалення, газобалонного обладнання та генераторів у побуті в разі можливої повної відмови енергосистеми України.

12:23:39 05.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора