A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення, інформація до відома на 2022 рік

До уваги внутрішньо переміщених осіб! Роздача багатоцільової грошової допомоги за визначеними критеріями

У рамках Консорціуму Реагування (UKRAINE RESPONSE CONSORTIUM) під лідерством Бюро гуманітарної допомоги (ВНА) і міжнародної благодійної організації ACTED Благодійний Фонд “Право на Захист” реалізовуватиме проєкт “Задоволення нагальних міжсекторальних гуманітарних потреб ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні” в Хмельницькій, Київській, Сумській областях та місті Кривий Ріг. В межах проекту буде здійснюватися роздача багатоцільової грошової допомоги.

09:23:37 13.10.2022

Увага! Мінна небезпека!

На сьогодні Сумщина є однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами областей. З початку року піротехнічними підрозділами ДСНС вже знешкоджено більше 7 тисяч різних видів боєприпасів.

16:46:24 11.10.2022

Соціальна кампанія - #АзовВоїниСвітла

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на виконання Указу Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806/2014 «Про День захисників та захисниць України», родини загиблих воїнів полку «Азов» підготували тематичну соціальну кампанію з розміщення білбордів, сітілайтів у всіх областях України, метролайтів у столиці із зображеннями, які нагадують українцям про подвиг захисників і захисниць із підрозділу «Азов» Національної гвардії України, які до останнього боролися, обороняючи місто Маріуполь, і віддали життя за долю України. Хештег соціальної кампанії - #АзовВоїниСвітла. 

11:37:58 11.10.2022

Повідомлення про обмеження розподілу природного газу 11 та 12 жовтня 2022 р.

До уваги мешканців с-ща Зоряне! Білопільське відділення АТ "Сумигаз" повідомляє про ремонтні роботи, у зв'язку з чим буде припинено-обмежено розподіл природного газу по с-щі Зоряне 11 та 12 жовтня 2022 року. 

14:02:53 07.10.2022

Благодійний фонд “Сильні” надає допомогу людям, які пережили сексуальне насилля під час війни

 Під час повномасштабного вторгнення неможливо зафіксувати кількість випадків сексуального насилля з боку окупантів. Сексуальне насилля під час війни не має строку давності. Незалежно від того, коли людина заявить про злочин - винного можна буде притягнути до відповідальності. Запити про допомогу продовжують надходити до благодійного фонду “Сильні”, який надає безкоштовну: - психологічну (фонд організовує як разову консультацію, так і терапевтичний курс); - медичну (фонд організовує та оплачує медичні послуги); - юридичну допомогу людям, які пережили сексуальне насильство (партнери фонду готові знайти адвокатів у потрібному регіоні, в разі необхідності фонд оплатить їхню роботу). Доброчинці оплачують медичні та психотерапевтичні послуги. Юристи надають консультації та допомагають задокументувати факти зґвалтувань як воєнних злочинів, задля використання свідчень у міжнародному суді з прав людини. Запити людей, які пережили сексуальне насильство чи їхніх батьків є абсолютно конфіденційними. Звернутися за допомогою та дізнатися більше про роботу фонду можна за посиланням - sylni.org. Після звернення з людиною зв’яжеться консультант, щоб детальніше обговорити вид допомоги, який потрібно надати. Люди можуть відмовитися від допомоги у будь-який момент.

14:40:40 05.10.2022

Друзі, сьогодні в Україні відзначають День працівника освіти!

День вчителя — свято гідних, сильних, мудрих та відважних людей. Вчитель — це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме вчителі роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців — гідними, розумними, навченими, людяними. Дякую вам за вашу чесну, несамовиту працю, за цей неймовірний вклад, за все, що ви робите день за днем. Із Днем учителя всіх причетних!

14:55:57 02.10.2022

ШАНОВНІ БІБЛІОТЕКАРІ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек, який символічно збігається зі світлим святом – Віри, Надії, Любові та їх матері Софії! Професія бібліотекаря надзвичайно важлива. Адже, від вашої праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави та її успішний розвиток.

08:20:03 30.09.2022

Житлова субсидія

Житлова субсидія – це безповоротна адресна державна соціальна допомога вразливим споживачам житлово-комунальних послуг - мешканцям домогосподарств, що проживають в житлових приміщеннях (будинках) і не можуть самотужки платити за житлово-комунальні послуги, оплачувати витрати на управління багатоквартирним будинком, витрати на комунальні послуги, витрати на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива в такому будинку.

09:26:38 29.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора