A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення, інформація до відома на 2022 рік

Шановні мешканці громади! Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

У середу, 24 серпня, українці святкують найважчий  День Незалежності у своїй історії. Наразі країна йде тернистим, але усвідомленим шляхом затвердження єдиної нації, борючись не тільки за власну ідентичність, але й за право існування. Нехай це свято додасть наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця – як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.  Бажаю всім міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України!

09:51:56 24.08.2022

Шановні мешканці села Марківка!

Щиро вітаю Вас із  престольним святом та Днем села! Щороку, 19 серпня, в свято Преображення Господнього, Марківка гучно та весело святкує і народне свято – Яблучний Спас.  Марківчани дійсно люблять своє село,  про що й писав поет-земляк Іван Низовий –  «Чимало сіл, що сповнені замани для спраглої на роздуми душі, та кращого, ніж Марківка, немає –…» Зранку люди йдуть до церкви, освячують яблука, просять у Бога благословення. Ввечері всі збираються в центрі ошатного села поспілкуватись, привітати  один-одного. Як завжди звучить музика і атмосфера наповнена гарним настроєм. Нажаль, цього року, через підступний напад росії,  ми не можемо на повну відчути  всі ці події. І звичне життя, і звичне святкування повернеться до нас разом з нашою Перемогою! Дякую всім хто захищає наше мирне життя на передовій і тим хто щоденною, самовідданою працею й вчинками допомагає нашим захисникам!  Бажаю жителям Марківки перш за все, миру, міцного здоров’я, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожного дня вас оберігає Господь, а у ваших родинах панує злагода і достаток.  Зі святом!

09:59:35 19.08.2022

Як вберегтися від харчового отруєння

Білопільський сектор державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Сумського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області інформує,  як уникнути харчового отруєння і що робити, якщо все -таки отруїлись.

13:15:06 16.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора