A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Новини за 2021 рік

СПОРТ. ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З БІАТЛОНУ

          У Буковелі завершився чемпіонат України з біатлону 2021 року. Знову серед кращих наші земляки-біатлоністи. Цього разу  переможні традиції підтримали  досвідчений спортсмен Андрій Доценко (перший тренер ЗТУ Іван Ігнатьєв та ЗТУ Олена Ігнатьєва), що нині перебуває у складі збірної команди України і на змаганнях представляє  Чернігів, та зовсім ще юний спортсмен-вихованець спортивного ліцею «Барса» м.Суми Богдан Борковський (перший тренер Анатолій Тітаренко). Андрій виборов золоту нагороду у спринтерській гонці, а Богдан у складі зірної команди Сумської області здобув вищу нагороду  в естафеті. Також Богдан виконав норматив «Майстра спорту України».

11:50:24 30.12.2021

СПОРТ. БОРОТЬБА ВІЛЬНА. ДАРУВАТИ ДІТЯМ СВЯТО

        19 грудня на День Святого Миколая в Улянівці відбулися змагання з боротьби вільної серед вихованців ДЮСШ імені М.І.Масалітіна. Зовсім нещодавно, а саме з вересня, відділення боротьби вільної відновило роботу на базі Улянівського закладу загальної середньої освіти , з надією повернути кращі спортивні традиції до селища.

14:53:01 20.12.2021

СПОРТ. ВІДКРИТИЙ КУБОК МІСТА СУМИ З ТХЕКВОНДО

6-7 листопада в Сумах відбувся Відкритий кубок міста  з  тхеквондо серед вихованців ДЮСШ та спортивних клубів. Участь у змаганнях приймали 250 юних майстрів бойового мистецтва з 9 регіонів України. Учень Миколаївського закладу загальної середньої освіти- вихованець  сумського спортивного клубу «Зірки Олімпу» Ілля РЕВЯКІН  виборов золоту нагороду.

16:30:02 08.11.2021

СПОРТ. ТХЕКВОНДО. ІЛЛЯ - КРАЩИЙ З КРАЩИХ

                 Перше місце виборов на відкритому Всеукраїнському турнірі з тхеквондо  ВТФ  «Кращий з кращих», що проходив у Полтаві 22-23 жовтня за участі кращих юних майстрів видовищного та захоплюючого бойового мистецтва, учень Миколаївського ЗЗСО Ілля РЕВЯКІН.

14:30:00 26.10.2021

СПОРТ. ГІМНАЗІАДА ШКОЛЯРІВ

       7 жовтня в с. Олексине на Охтирщині відбулися змагання з легкоатлетичного кросу обласної  Гімназіади серед школярів пам’яті дворазового олімпійського чемпіона Володимира Куца та до Всесвітнього дня шкільного спорту. Команда відділу освіти Миколаївської територіальної громади на змаганнях була представлена учнями Тучненського ЗЗСО і посіла дванадцяте загальнокомандне місце з поміж двадцяти дев’яти команд. Підготував команду до змагань тренер з лижних гонок ДЮСШ імені М.І.Масалітіна Дмитро ІГНАТЬЄВ.

15:19:16 11.10.2021

СПОРТ. ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА ФУТБОЛЬНА ЛІГА СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

      Навряд, чи вдалим можна назвати старт команди юнаків ДЮСШ імені М.І.Масалітіна в першості ДЮФЛ Сумської області. У перших чотирьох турах, дебютних для себе змагань, наша команда поступилася юнакам с Конотопа, Кролевця та Середино-Буди.

15:21:49 04.10.2021

СПОРТ. ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР «КУБОК ЄДНАННЯ-2021»

           За підтримки ФК «Вікторія» юні вихованці відділення футболу ДЮСШ ім.М.І.Масалітіна приймали участь у відбірковому етапі широкомасштабного Всеукраїнського дитячого турніру «Кубок єднання-2021», що проходив у Сумах 20 вересня.

15:27:30 22.09.2021

СПОРТ. ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК

         З нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту України  14 вересня у Миколаївській громаді за ініціативи керівництва громади та відділення Національного Олімпійського Комітету України в Сумській області відбулося грандіозне спортивне свято- «Олімпійський урок» .

11:22:27 15.09.2021

СПОРТ. ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКИЙ ФУТБОЛ

        З 23 по 27 серпня в Сумах проходив дитячо-юнацький турнір Асоціації футболу Сумщини серед юнаків 2005-2006 років народження до З0-річчя Незалежності України. На полях стадіону «Авангард» та футбольного центру «БАРСА»  зустрічалися кращі дитячі команди-переможці та призери останніх років ДЮФЛ Сумщини. Запрошення на турнір отримали і юні футболісти ДЮСШ імені М.І.Масалітіна. Змагатися на рівних з іменитими та титулованими командами нашим хлопцям поки що не вдалося. Команда юнаків  поступилися всім суперникам і в підсумку посіла останнє місце, але хлопці набралися  досвіді виступів  на такому рівні перед стартом у чемпіонаті ДЮФЛ Асоціації футболу Сумщини цього року. Кращим гравцем на турнірі в нашій команді було визнано Владислава Лісогора.

17:20:09 03.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора