A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Новини за 2021 рік

СПОРТ. ВІДКРИТІ ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ З КРОСУ СЕРЕД УЧНІВ ДЮСШ

12 серпня в Сумах відбулися відкриті літні обласні змагання з кросу серед учнів ДЮСШ. Приймали участь у змаганнях і вихованці відділення лижних гонок ДЮСШ імені М.І.Масалітіна.  Кращі результати показали: Сурело Іван, Губський Артем, Журавльов Юрій - потрапили до десятки кращих юних атлетів. Тож, підготовка до зимових стартів триває за планом.

15:01:55 13.08.2021

СПОРТ. У ФУТБОЛ ГРАЛИ-ДЕНЬ МОЛОДІ ВІДМІЧАЛИ

  12 серпня на стадіоні ФК «Вікторія» відбулися змагання з футболу «Ліги дворового футболу 8х8» з нагоди святкування Міжнародного дня молоді. Команди «Мрія», «Марс» та «Мир» виборювали звання кращої команди Ліги.

11:57:07 13.08.2021

ФУТБОЛ. ВИЗНАЧИЛИСЯ  ПРИЗЕРИ  ПЕРШОСТІ БІЛОПІЛЬЩИНИ  2021 РОКУ

    Після першого кола наша команда «Вікторія-2»  відставала від лідера білопільської «Молоді» на три очки, що цілком при збігу всіх позитивних обставин, можливо було і відіграти. Та перша ж гра на своєму полі з командою «Сейм-Агросвіт» приносить несподіваний результат- 1:2 на користь гостей з Рижівки.  Після цієї гри стало зрозуміло, що чемпіонські амбіції  «Вікторії-2» потрібно відложити, як мінімум  до наступного року. Перемога на виїзді в другому турі з рахунком  2:1 у  Річках закріпила нас на другій позиції. Заключний матч з найзапеклішим суперником у Білопіллі мав більш принциповий характер для обох команд і результат не мав важливого значення в турнірній таблиці.  Видовищна гра в якій було вилучення, безліч не реалізованих моментів обома командами  завершилася  боєвою нічиєю-1:1.

11:15:11 11.08.2021

ФУТБОЛ. ПЕРШЕ КОЛО ЧЕМПІОНАТУ БІЛОПІЛЬЩИНИ ЗАВЕРШИЛИ  НА ДРУГОМУ МІСЦІ

  Завершилося перше коло чемпіонату  Білопільщини  2021 року по футболу. Аматорський  футбол потроху вимирає на Білопільщині  і це доводить той факт, що участь у змаганнях приймають лише чотири команди-це найгірший показник за всі роки проведення змагань. А були часи, коли чемпіонат Білопільського району був поділений на дві групи і в кожній було по дев’ять команд.  То були золоті часи, так , не було гаджетів, інтернету, але молодь на селі була більш згуртованою і вільний час та дозвілля проводила на стадіоні-село чекало і жило футболом.

15:22:33 20.07.2021

СПОРТ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ З ЛІТНЬОГО БІАТЛОНУ

         У місті Тростянець 10-11 липня відбулися Всеукраїнські змагання з літнього біатлону пам’яті спортивного журналіста О.Мащенка серед юнаків та дівчат, які зібрали кращих юних біатлоністів України.  Наш земляк Богдан БОРКОВСЬКИЙ, що виступає нині за ШВСМ м.Суми, посів перше місце в мас-старті (лижеролери) серед юнаків.

13:19:39 15.07.2021

ФУТБОЛ. ВИБОРЮЄМО БРОНЗОВІ НАГОРОДИ НА КИЇВЩИНІ

  11 липня в м.Васильків Київської області пройшов одноденний Всеукраїнський дитячий турнір Асоціації дитячих футбольних клубів України. Збірна команда ДЮСШ імені М.І.Масалітіна під керівництвом тренера Олексія Тюріна теж приймала участь у змаганнях і посіла ІІІ місце. Не  залишили поза увагою організатори і майстерність окремих гравців нашої команди: Денис Сіряченко був визнаний кращим воротарем турніру, а Владислав Лісогор- кращий гравець команди.

13:23:20 14.07.2021

СПОРТ. ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ У МИКОЛАЇВЦІ

  7 липня за ініціативи керівництва Миколаївської громади, Сумського обласного відділення НОК України, управління молоді та спорту Сумської обладміністрації відбулося святкування Міжнародного Олімпійського дня.

16:37:45 09.07.2021

СПОРТ. МИКОЛА КОВАЛЕНКО- СРІБНИЙ ПРИЗЕР ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ

З 28 червня по 1 липня збірна команда Сумської області, до складу якої увійшов вихованець ДЮСШ ім. М.І.Масалітіна Микола Коваленко, приймала участь у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з боротьби вільної 2021 року, що проходили у Хмельницькому. Юнаки та дівчата збірної області вибороли на змаганнях три медалі- одну срібну та дві бронзові. Срібну нагороду до активу команди додав наш Микола Коваленко.

14:53:56 02.07.2021

СПОРТ. ВСЕУКРАЇНСЬКА СПАРТАКІАДА СЕРЕД ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ

       30 червня в Сумах, урочище Токарі пройшли змагання відкритої першості Сумської обласної ДЮСШ «Старт» з кросу за програмою Всеукраїнської спартакіади серед дітей та підлітків «Юний спартаківець». Участь у змаганнях взяли близько ста юних атлетів з Сумщини та інших регіонів України. Не статистами їхали на змагання і вихованці відділення лижних гонок ДЮСШ ім.М.І.Масалітіна. Так, Вероніка СТЕФАНИШИНА (тренер Дмитро Ігнатьєв) виборола золоту нагороду , а Олександр Глущенко (тренер Олена Ігнатьєва) став срібним призером, ще один вихованець Дмитра Ігнатьєва Артем Губський посів високе VI місце. Учасники нашої команди вдячні Миколаївському селищному голові за допомогу в організації поїздки на змагання.

15:53:12 01.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора