A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ У МИКОЛАЇВЦІ

Дата: 09.07.2021 16:37
Кількість переглядів: 412

  7 липня за ініціативи керівництва Миколаївської громади, Сумського обласного відділення НОК України, управління молоді та спорту Сумської обладміністрації відбулося святкування Міжнародного Олімпійського дня.

На свято, що проходило на полі ФК «Вікторія», завітали більше 250 учасників - вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл з обласного центру та Миколаївки, учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади та місцева малеча з батьками.

Відкрили спортивне свято Миколаївський селищний голова Сергій Пасько та голова Сумського відділення НОК України- срібний призер Зимових Олімпійських ігор у Нагано Олена Петрова, які вказали на цінності миру, єдності, рівності, поваги, що лежать в основі олімпійського руху, про важливість спорту та здорового способу життя.

Після урочистого відкриття на учасників та гостей чекали: «олімпійська» спортивна зарядка, показові виступи та майстер-класи з хокею на траві, дзюдо, гімнастики, боротьби вільної, футболу, спортивного орієнтування, спортивних танців , чирлідингу та дартсу, що демонстрували вихованці спортивних шкіл.

Протягом свята діти активно долучалися та пробували свої сили у спортивних іграх та руханках.

Наприкінці всі учасники  отримали подарунки з олімпійською символікою від Олени Петрової.

Залишали  свято діти з чудовим настроєм та спортивним зарядом.

Ми, впевнені- олімпійським видам спорту у Миколаївській громаді бути!!!

 

                                                                 Інструктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора