A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Новини за 2021 рік

СПОРТ. «БАСКЕТБОЛ-МОЯ УЛЮБЛЕНА ГРА!»

            Баскетбол таки повертається до календарного плану селищних змагань. З тих чи інших причин: об’єктивних та суб’єктивних нам не вдавалося за останній час зібрати команди на майданчику. Цього року, як то кажуть, всі зірки зійшлися - в змагання прийняли участь чотири аматорські команди. «Молодь Миколаївки», збірна ДЮСШ, марківська «Дружба», збірна Миколаївської школи подарували собі та вболівальникам  справжнє баскетбольне свято 6 березня. А розпочалося воно конкурсом «виконавців триочкових кидків» де у фіналі Максим Нехаєнко вирвав перемогу у Владислава Крупського і здобув головну нагороду. Не відстали від конкурсантів і команди. І ,власне, вже у півфіналах продемонстрували те, за  що ми всі і любимо цю швидку та динамічну гру. Спочатку в півфіналах команда ДЮСШ перемогла «Дружбу», а миколаївська «Молодь» лише в овертаймі вирвала перемогу у драматичній грі зі збірною школи. У поєдинку за бронзові нагороди між командами Миколаївської СШ та марківською «Дружбою» сильнішими були освітяни. Фінальна гра між командами ДЮСШ та «Молоддю Миколаївки» завершилася на користь «спортсменів», які зуміли нав’язати свою гру супернику з перших хвилин, і свого вже не відпустили до фінальної сирени.

16:31:16 09.03.2021

СПОРТ. ЗМАГАННЯ ЗІ СТРІЛЬБИ З ПНЕВМАТИЧНОЇ ГВИНТІВКИ

          ДЮСШ ім.М.І. Масалітіна організувала і провела чергові змагання календарного плану спортивно-масових заходів на 2021 рік.  3-4 березня учнівська молодь виборювала першість зі стрільби з пневматичної гвинтівки. Даний захід є цікавим для молоді і викликає в неї неабиякий інтерес. Цьогорічні змагання не стали винятком і участь прийняли 27 школярів.

16:25:16 09.03.2021

СПОРТ. ТЕНІСНИЙ ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

          Традиційно в середині лютого в Миколаївці проводиться тенісний турнір  до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Змагання започатковані ДЮСШ імені М.І.Масалітіна та керівництвом громади, щоб вшанувати пам'ять тих, хто віддав життя, чесно виконуючи  свій інтернаціональний обов’язок. Турнір показав, що настільний теніс є популярним видом спорту серед мешканців громади, що зібрав представників різних поколінь, спортсменів та ентузіастів з Миколаївки, Калинівки, Марківки, Сум, Верхосулки, Улянівки, Бобрика.

16:33:05 01.03.2021

СПОРТ. ФУТЗАЛ. «КУБОК РЕКТОРА»

         Вихованці  КЗ «ДЮСШ імені М.І.Масалітіна» приймали участь у змаганнях з футзалу  «Кубок ректора»  СумДПУ ім.А.С.Макаренка серед юнаків 2004 року народження, що проходили 18 лютого в Сумах за участі команд з м.Суми, м.Глухів, м.Ромни та м.Бурині.

11:56:24 22.02.2021

СПОРТ. ВОЛЕЙБОЛ .ПЕРШІСТЬ ГРОМАДИ 2021 РОКУ

            Цікаві та видовищні змагання з волейболу цього року подарували аматорські команди з Миколаївки, Верхосулки  та Марківки. Шкода лише, що змагання відбуваються без глядачів, а дивитися і справді було на що. Те, що сьогодні команди одинакові за рівнем було помітно з першого матчу. Команда «Дружба» з Марківки чи не вперше ,за час особистих протистоянь,  завдає поразки  миколаївцям. Перемога команди з Марківки виглядала цілком логічною і закономірною. В свою чергу миколаївський «Старт» здолав опір волейболістів верхосульської  «Сули ».  Останній матч між командами «Дружба» та «Сула» мав розставити команди в підсумковій турнірній таблиці. Марківцям до омріяної перемоги залишилося зробити лише один крок-перемогти команду «Сула». І, з огляду на результати стартових ігор,їм це сьогодні було цілком  до снаги. Але, друзі, це аматорський волейбол і це першість Миколаївської громади - тут можна очікувати чого завгодно.  У грі відразу спостерігалася нервова напруга та розгубленість зі сторони марківських волейболістів- результат давив на підсвідомість гравців.  Команда з Верхосулки навпаки розпочала гру впевнено, і поступившись лише однією партією, здобуває перемогу, яка в підсумку за кращої різниці партій виводить на перше місце миколаївський «Старт». Друге місце посідає команда «Дружба»(Марківка), третє у «Сули» з Верхосулки. Кращими гравцями за позиціями було визнано: кращий ліберо Руслан Голодний (Миколаївка), кращий зв’язуючий Роман Сорока(Марківка) і кращий гравець атаки Вадим Щербаченко (Верхосулка).

15:59:50 16.02.2021

СПОРТ. ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ТУРНІР З ФУТЗАЛУ «FOOTBALL NIKA CAP-2021»

            З 10 по 13 лютого в м.Суми відбувся Всеукраїнський турнір  з фут- залу «FOOTBALL NIKA CAP-2021» за участі найсильніших дитячих команд   України.  Команда вихованців ДЮСШ імені М.І.Масалітіна на змаганнях була представлена юнаками 2010-2011 років. За відсутності досвіду розраховувати на успіх нам було звичайно складно, враховуючи склад іменитих суперників. Тож в цілому виступ  команди на змаганнях не назвеш вдалим- ми поступилися усім суперникам. У той же час отримали досвід у грі з найсильнішими командами , зрозуміли свої можливості на змаганнях такого рівня , стали сильніші духом та згуртувалися, як колектив. Організатори турніру відмітили і позитивні моменти  гри команди нашої ДЮСШ  та нагородили призами .  Іллю Кузьменка визнано кращим гравцем у команді, а Тимур Ільченко отримав приз «глядацьких симпатій».

15:58:56 16.02.2021

СПОРТ. БІАТЛОН. ПОКОЛІННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ З МИКОЛАІВКИ

                Щойно зима порадувала нас снігом та морозами, відразу розпочалися змагання зимових Олімпійських видів спорту. Так, нещодавно в Токарях відбулися змагання кубку області  з біатлону ФСТ «Динамо», на призи срібної призерки Олімпійських Ігор у Нагано  ЗМСУ Олени Петрової. Приємно ,що тон в цьому виді спорту багато вже років задають і наші земляки. Всі ми пам’ятаємо, як розпочинали свій виступ Андрій Дериземля та Руслан Лисенко, коли біля екранів телевізора збиралися цілими родинами, дружніми компаніями любителів біатлону і вболівали за хлопців. На зміну їм прийшло нове покоління біатлоністів з Миколаївки - Артем Тищенко, Руслан Ткаленко та Андрій Доценко завжди радують переможними стартами на світових аренах. Слідом  переможну естафету підхопили Богдан Потапенко , Богдан Борковський  та брати Редьки. На звітних змаганнях Богдан Потапенко та Данііл Редька здобули перемоги, в активі Богдана Борковського –бронза. Нагороджувала переможців та призерів зіркова Олена Петрова. Також відзнаку отримав Анатолій Тітаренко - за участь у суддівстві. Приймали участь у змаганнях також  і ще зовсім юні вихованці відділення біатлону ЗТУ Олени Ігнатьєвої з Миколаївки.  Діти отримали досвід стартів на справжніх топових змаганнях і віру в те, що перемоги неодмінно будуть. Брати приклад є з кого.

15:52:11 16.02.2021

CПОРТ.  ДИТЯЧИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР «КУБОК АФСО»

Команда  вихованців відділення футболу ДЮСШ імені М.І.Масалітіна приймала участь у турнірі «Кубок АФСО», що проходив з 2 по 4 лютого на базі сумського футбольного центру «БАРСА».  Це були перші змагання для наймолодших юних спортсменів нашої  школи.  Звичайно, ще не все виходило у дітей, але з кожним матчем відчувався прогрес у грі, у розумінні командного духу,  – говорить наставник футболістів Олексій Тюрін.  І нехай  цього разу ми поступилися, але отримали досвід виступів на турнірах такого рівня і масу позитивних емоцій.

08:26:18 08.02.2021

РІЗДВЯНІ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ

              Спортивне свято своїм вихованцям організував та провів тренер відділення лижних гонок ДЮСШ імені М.І.Масалітіна Олександр Сорока. Різноманітні  естафети та цікаві конкурси не залишили дітей байдужими. Вихованці приймали  активну участь у змаганнях та докладали зусиль  задля перемоги.  Нагородою цього  Різдвяного вечора  для дітей стали: святковий  настрій та солодощі, які смакували із задоволенням усі разом.

15:36:49 14.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора