A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. ЗМАГАННЯ ЗІ СТРІЛЬБИ З ПНЕВМАТИЧНОЇ ГВИНТІВКИ

Дата: 09.03.2021 16:25
Кількість переглядів: 505

          ДЮСШ ім.М.І. Масалітіна організувала і провела чергові змагання календарного плану спортивно-масових заходів на 2021 рік.  3-4 березня учнівська молодь виборювала першість зі стрільби з пневматичної гвинтівки. Даний захід є цікавим для молоді і викликає в неї неабиякий інтерес. Цьогорічні змагання не стали винятком і участь прийняли 27 школярів.

Кожен учасник мав можливість здійснити 8 пострілів із пневматичної гвинтівки в положенні сидячи з відстані 5 метрів по мішені «П» -3 пробних та 5 залікових.

Перед початком виконання завдань учитель предмету «Захист Вітчизни» Анатолій ПОГРЕБНЯК ознайомив учасників з правилами безпеки використання  зброї та з вправами виконання стрільби.

Краще всіх дослухалися порад Анатолія Івановича,виконали вправи і в підсумку стали призерами:

І місце- Андрій ДЕМЧЕНКО;

ІІ місце-Максим ЗІЛЬ;

ІІІ місце-Дмитро ЛІТУЧИЙ.

Переможці були нагороджені дипломами, медалями та солодкими призами від постійного спонсора наших змагань зі стрільби приватного підприємця Олександра БОЙКА.

В цілому змагання пройшли у дружній атмосфері, учні отримали неймовірно позитивні враження від корисно проведеного часу.

Учасники змагань та організатори вдячні дирекції Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ст.,  учителю Анатолію ПОГРЕБНЯКУ,  спонсору Олександру БОЙКУ за допомогу та організацію проведення цікавого та корисного заходу для молоді.

 

                                      Інструктор-методист ДЮСШ Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора