A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

CПОРТ.  ДИТЯЧИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР «КУБОК АФСО»

Дата: 08.02.2021 08:26
Кількість переглядів: 404

Команда  вихованців відділення футболу ДЮСШ імені М.І.Масалітіна приймала участь у турнірі «Кубок АФСО», що проходив з 2 по 4 лютого на базі сумського футбольного центру «БАРСА».  Це були перші змагання для наймолодших юних спортсменів нашої  школи.  Звичайно, ще не все виходило у дітей, але з кожним матчем відчувався прогрес у грі, у розумінні командного духу,  – говорить наставник футболістів Олексій Тюрін.  І нехай  цього разу ми поступилися, але отримали досвід виступів на турнірах такого рівня і масу позитивних емоцій.

Турнір виграла команда «Барса-1», друге місце у «Барси-2»,третє місце посіли юні футболісти КДЮСШ «Суми». Переможці та призери отримали кубки.  Памятні  нагороди  АФСО отримали всі команди за участь у змаганнях. Також за рекомендації  УЕФА всі учасники змагань  отримали золоті нагороди. Тож і юні гравці нашої команди  була нагороджені   медалями.  Кращі гравці у командах були відмічені призами. Серед гравців команди ДЮСМ ім.Масалітіна  нагороду отримала від Голови Асоціації футболу Сумщини Андрія Прохоровича капітан команди  Вікторія Терещенко, до речі, єдина дівчина на турнірі.

Бажаємо дітям та наставнику вдалих стартів, віри в свої сили, батькам терпіння.  І впевнені, що попереду на дітей чекають ще не одні перемоги.

Фото без опису

 

                                     Інструктор-методист ДЮСШ Микола ДЕМЧЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора