A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. «БАСКЕТБОЛ-МОЯ УЛЮБЛЕНА ГРА!»

Дата: 09.03.2021 16:31
Кількість переглядів: 598

            Баскетбол таки повертається до календарного плану селищних змагань. З тих чи інших причиноб’єктивних та суб’єктивних нам не вдавалося за останній час зібрати команди на майданчику. Цього року, як то кажуть, всі зірки зійшлися - в змагання прийняли участь чотири аматорські команди. «Молодь Миколаївки», збірна ДЮСШ, марківська «Дружба», збірна Миколаївської школи подарували собі та вболівальникам  справжнє баскетбольне свято 6 березня. А розпочалося воно конкурсом «виконавців триочкових кидків» де у фіналі Максим Нехаєнко вирвав перемогу у Владислава Крупського і здобув головну нагороду. Не відстали від конкурсантів і команди. І ,власне, вже у півфіналах продемонстрували те, за  що ми всі і любимо цю швидку та динамічну гру. Спочатку в півфіналах команда ДЮСШ перемогла «Дружбу», а миколаївська «Молодь» лише в овертаймі вирвала перемогу у драматичній грі зі збірною школи. У поєдинку за бронзові нагороди між командами Миколаївської СШ та марківською «Дружбою» сильнішими були освітяни. Фінальна гра між командами ДЮСШ та «Молоддю Миколаївки» завершилася на користь «спортсменів», які зуміли нав’язати свою гру супернику з перших хвилин, і свого вже не відпустили до фінальної сирени.

Команда ДЮСШ отримує золоті нагороди першості, срібло у «Молоді» і бронзові нагороди виборює збірна Миколаївської школи.

Дякуємо керівництву громади, дирекції Миколаївської СШ, головному судді Сергію Коломійцю за організацію та проведення змагань.

 Баскетбол феєрично повертається і сподіваємося, що на довго!

 

                                      Інструктор-методист ДЮСШ Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора