Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ.СПАРТАКІАДІ ШКОЛЯРІВ 2021-2022 РОКІВ - ДАЛИ СТАРТ

Дата: 18.10.2021 15:44
Кількість переглядів: 352

        13 жовтня на базі Миколаївського ЗЗСО відбулися змагання з міні-футболу серед юнаків у залік Спартакіади школярів відділу освіти Миколаївської селищної ради 2021-2022 років.

        Участь у змаганнях взяли п’ять команд з Улянівки, Миколаївки, Марківки, Тучного та Верхосулки.

        Головними фаворитами змагань вважалися команди опорних шкіл з Миколаївки та Улянівки. У підсумку саме вони і розіграли між собою першість. Центральний матч між цими командами завершився з рахунком 1:1, при цьому команда з Миколаївки, маючи перевагу протягом гри, припустилася  чи не єдиної помилки і поступалася 0:1. Та на останніх хвилинах зустрічі юним футболістам з Миколаївки вдалося врятувати гру. Краща різниця забитих та пропущених м’ячів вивела команду Миколаївського ЗЗСО (тренер Сергій КОЛОМІЄЦЬ) на перше місце, друге посідає команда Улянівського ЗЗСО (тренер Олексій МАЦУЄВ) і третє місце виборює команда Тучненського ЗЗСО (тренер Руслан ГОЛОДНИЙ). Команда-переможець була нагороджена кубком, гравці команд-призерів отримали дипломи. Кращим гравцем змагань було визнано Вадима ГОРОДНИЧОГО з Тучного, який отримав подарунок від ФК «Вікторія»- ілюстроване видання ПФЛ України «Ми- професіонали. Теперішній час»

         Нагороджуючи переможців та призерів, заступник селищного голови Ігор ФЕДИНА подякував учасникам за чудову гру,  неперевершені дитячі емоції та побажав перможних стартів у Спартакіаді.

                                    Інструктор-методист ДЮСШ Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора