A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК

Дата: 15.09.2021 11:22
Кількість переглядів: 365

         З нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту України  14 вересня у Миколаївській громаді за ініціативи керівництва громади та відділення Національного Олімпійського Комітету України в Сумській області відбулося грандіозне спортивне свято- «Олімпійський урок» .

          Розпочалося свято з вітальних слів заступника селищного голови Ігоря Федини та голови Сумського відділення НОК України Олени Петрової, які відзначили важливість фізичної культури та здорового способу життя у повсякденному житті  молоді. Олена Петрова від НОК України подарувала Ігорю Федині Олімпійський стяг, як символ розвитку та популяризації олімпійських видів сорту на території громади. Прийнявши подарунок, Ігор Олексійович підкреслив, що спортивні традиції Миколаївського громади багаті перемогами та досягненнями спортсменів на всіх рівнях змагань і під гучні оплески переповнених трибун нагородив подяками та подарунками кращих спортсменів-аматорів, ветеранів спорту та працівників галузі фізичної культури- Юрія Бойка, Максима Савченка, Богдана Борковського, Анатолія Тітаренка, Івана Бараненка.

Олімпійську естафету підхопили кращі спортсмени Сумщини, які продемонстрували показові виступи та провели майстер-класи.

Діти активно приймали участь у «Спортивних Олімпійських уроках» на свіжому повітрі  з футболу, дзюдо, хокею на траві, та легкоатлетичної формули-1.

Але ж ,свята для дітей без подарунків не буває-тож ,всі присутні отримали свої подарунки від НОК України.

Сподіваємося, що такі спортивні заходи стануть традиційними у нашій громаді, адже турбота про розвиток здорового покоління завжди у пріоритеті Миколаївської громади.

                                                                      Інструктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора