A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Новини за 2020 рік

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ БІЛОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ. ІV ТУР. ЩЕДРИЙ ВРОЖАЙ

У четвертому турі змагань команди ФК «Миколаївка» та «Маяк»(Річки) спромоглися забити разом вісім м’ячів. Господарі розпочали гру без розвідки, агресивно та добре пресували оборону «Маяка». Небезпечно стріляв Журба, розривав оборону Яценко. Така тотальна перевага в першій половині гри мала результат: на перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь господарів. Якщо згадати не реалізований Яценком одинадцятиметровий удар, то все могло завершитися розгромом, ще в першому таймі.

16:19:19 29.07.2020

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ БІЛОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ. ІІІ ТУР

          ФК «Миколаївка» здобуває першу перемогу у цьогорічній першості району.  У грі з командою «Старт» (Куянівка) наші хлопці повинні були лише перемагати і покращувати свої турнірні показники. Більш висока якість наших гравців зробила різницю матчу. Господарі були сміливими, багато і різноманітно атакували, створили безліч моментів і в підсумку перемогли з рахунком 6:0. М’ячі забивали: Артур Яценко, Олег Петрунін, Володимир Журба (3), Дмитро Ігнатьєв. В турнірній таблиці ми підіймаємося на третю сходинку. Не будемо жалкувати за втраченими можливостями в перших двох турах - рухаємося вперед. Як свідчать результати третього туру, вся боротьба ще попереду.

09:39:10 21.07.2020

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ БІЛОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ. ІІ ТУР

         Календар цьогорічних змагань складений так, що наша команда в перших двох турах зустрічається  з головними претендентами на перемогу-командами «Сейм-Агросвіт» (Рижівка) та «Молодь» (Білопілля). Та, якщо в першому турі з діючим чемпіоном «Сеймом-Агросвіт» наша команда розпочала потужно і мала вирішувати все ще в першій половині гри на свою користь, то зустріч з командою «Молодь» (Білопілля) розпочалася за іншим сценарієм. З перших хвилин суперники активно та потужно розпочали гру. Атаки та гострі флангові проходи постійно розрізали наш захист. І, врешті решт, захисники стали помилятися під постійним тиском молодих гравців «Молоді». Два швидко забитих м’ячі суперниками протягом десяти хвилин фактично вирішили долю зустрічі.

11:37:20 16.07.2020

ДЮСШ ІМЕНІ М.І.МАСАЛІТІНА ВІТАЄ МОЛОДЬ

День молоді - це одне з найдинамічніших свят. Ну, а як же інакше, адже їм, молодим - скрізь дорога! Відкритий весь світ, як на долоні і будь-яка справа по плечу! Все таке яскраве і сама любов править балом!

15:31:45 26.06.2020

СПОРТ. ТРЕНУВАННЯ В ДЮСШ ЗА НОВИХ УМОВ

     Всі ми потроху звикаємо до нових умов проживання в період карантину. Маска, антисептик, збереження дистанції  - стало таким звичним явищем у повсякденному житті, що ніби цього вже і не помічаєш. Звикати до занять фізичною культурою та спортом з обмеженням доведеться вихованцям та тренерам ДЮСШ з червня місяця.

20:22:12 05.06.2020

ВІДЗНАЧЕНО  КРАЩИХ  СПОРТСМЕНІВ-ВИПУСКНИКІВ

   За вагомий внесок у розвиток спортивного руху, популяризацію фізичної культури та спорту, здорового способу життя серед учнівської молоді кращі учні-випускники цього року були нагороджені дипломами відділу освіти Миколаївської селищної ради.

11:27:13 28.05.2020

СПОРТ.  ШКОЛЯРІ ЗМАГАЛИСЯ З ВИКЛАДАЧАМИ

Футбольний турнір за участі старшокласників Миколаївської спеціалізованої школи та викладачів школи та ДЮСШ імені М.І.Масалітіна  відбувся 11 березня на шкільному майданчику зі штучним покриттям.

11:39:59 13.03.2020

ВІТАЄМО РУСЛАНА ТКАЛЕНКА ЗІ СРІБНОЮ НАГОРОДОЮ КУБКУ СВІТУ З БІАТЛОНУ

Вперше у своїй спортивній кар’єрі Руслан Ткаленко виборов друге місце на етапі Кубку світу, що проходив у Чехії напередодні Міжнародного жіночого дня. Провівши на відмінно свій третій етап у складі естафетної збірної України з біатлону, Руслан також заклав фундамент до спільного успіху збірної в естафетах, на який вболівальники зачекалися більше дев’ятнадцяти років.

08:07:07 11.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора