A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. ТРЕНУВАННЯ В ДЮСШ ЗА НОВИХ УМОВ

Дата: 05.06.2020 20:22
Кількість переглядів: 1152

     Всі ми потроху звикаємо до нових умов проживання в період карантину. Маска, антисептик, збереження дистанції  - стало таким звичним явищем у повсякденному житті, що ніби цього вже і не помічаєш. Звикати до занять фізичною культурою та спортом з обмеженням доведеться вихованцям та тренерам ДЮСШ з червня місяця.

Більше двох місяців була повна заборона на відвідування закладу, проведення тренувань та змагань. Щойно уряд пом’якшив умови карантину і дозволив проведення тренувань та занять спортивним школам з обмеженням, відновили  тренування відділення  ДЮСШ імені М.І.Масалітіна.  Так, доводиться притримуватися Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в закладах культури та спорту Міністерства охорони України. Вихованці та тренерський склад з повною відповідальністю поставилися до нових умов. Тренування відбуваються групами не більше 10 осіб з обов’язковими заходами безпеки для запобігання поширення коронавірусної хвороби.

Навіть за таких умов приємно, що зявляються нові бажаючі діти займатися в ДЮСШ. Спортивна школа вже розпочинає  прийом дітей на новий 2020-2021 навчальний рік. 

Займайтеся спортом, ведіть активний та здоровий спосіб життя. Разом  ми здолаємо цей COVID-19.

 

                                                 Інструктор-методист ДЮСШ Микола Демченко

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора