A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ РАЙОНУ. МАТЧ НЕВИКОРИСТАНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

Дата: 08.07.2020 17:03
Кількість переглядів: 868

 

Стартувала першість Білопільського району 2020 року. У першому турі команда смт.Миколаївка приймала чинного чемпіона команду «Сейм-Агросвіт» (Рижівка). Гравці команди ФК «Миколаївка» з перших хвилин захопили ініціативу. Атаки одна за одною накочувалися на ворота гостей.  Але, як завжди, не вистачало влучності нападникам, одного разу ворота гостей врятувала поперечина, декілька разів виручив воротар гостей.  Постійний тиск на суперника дався взнаки –  влучний удар півзахисника Олега Петруніна вивів команду господарів вперед. Після забитого м’яча наша команда дещо заспокоїлася, чим відразу скористалися гравці команди «Сейм-Агросвіт». Чи не єдина їхня атака за весь перший тайм принесла футболістам з Рижівки успіх –  рахунок стає 1:1.

Друга половина зустрічі відбувалася за сценарієм першої: футболісти ФК «Миколаївка» постійно тиснули на ворота суперника, марнуючи нагоди вийти вперед, ті в свою чергу відповідали небезпечними контратаками. Відзначитися в другій половині зустрічі нікому не вдалося. Фінальний свисток рефері зафіксував нічию-1:1, яку можна розцінити для нашої команди, як за перебігом подій на футбольному полі –  то втратою очок. Але треба відмітити: в цілому протягом всієї гри гравці команди ФК «Миколаївка» продемонстрували цікавий, комбінаційний та атакуючий футбол, а це не може не радувати. Тож маємо надію на позитивний результат в інших зустрічах, адже змагання лише набирають обертів.

В інших матчах першого туру зафіксовані такі результати:

«Молодь» (Білопілля)- «Старт» (Куянівка)-10:0,

«Маяк» (Річки)-«Локомотив» (Ворожба)- 2:1.

Наступний матч команда ФК «Миколаївка»  зіграє на виїзді в Білопіллі.

Нагадуємо, що матчі, на жаль, проходять без глядачів, тож слідкуйте за результатами першості на сторінках  офіційного сайту Миколаївської громади.

 

                                                    Інструктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора