A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Новини за 2020 рік

СПОРТ. СПОРТИВНО-МАСОВИЙ ОНЛАЙН-ЗАХІД «МІЙ ДРУГ-АКТИВНИЙ РУХ!»

          Відділом освіти Миколаївської селищної ради разом з ДЮСШ імені М.І.Масалітіна для учнів громади був проведений спортивно-масовий онлайн-захід, як впровадження нових  форм проведення спортивного заходу такого характеру в умовах пандемії коронавірусу.

16:10:48 30.12.2020

СПОРТ. БІАТЛОН. ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ФАНТАСТИЧНІ ЗДОБУТКИ НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ

          Феєрично завершили чемпіонат України 2020 року з біатлону у Буковелі наші земляки-вихованці заслужених тренерів України Ігнатьєвих Олени Петрівни та Івана Анатолійовича. Так Артем ТИЩЕНКО став чотириразовим чемпіоном, а Андрій ДОЦЕНКО здобув золото та два срібла.

11:53:21 28.12.2020

СПОРТ. БОРОТЬБА ВІЛЬНА. МАЄМО ВІДРАЗУ ТРИ БРОНЗИ

               Вихованці відділення боротьби вільної ДЮСШ імені М.І.Масалітіна 23 грудня були запрошені на відкриту першість сумської обласної ДЮСШ «Динамо» «Новорічні старти». З настанням пандемії майже всі змагання, а особливо в контактних видах спорту, були відмінені зрозуміло з відомих всім причин. Тож, будь яка участь у змаганнях сприймається як виклик цим жахливим умовам пандемії, як надія спортсменам на відновлення спортивного духу-духу чесної і безкомпромісної боротьби. Цього дня бронзові нагороди вибороли юні борці тренера Олександра Остапенка-Богдан Кіптенко, Мирослав Чернявець та Олександр Кордюк. Вітаємо тренера та спортсменів з нагородами. Бажаємо всім успіхів та перемог у Новому 2021 році!

14:28:07 24.12.2020

СПОРТ. ФУТБОЛ. «КУБОК ОСЕНІ-2020»

       ДЮСШ імені М.І.Масалітіна організувала і провела футбольний кубок для молоді громади у рамках осінніх  змагань Ліги дворового футболу 5х5. Виборювати головний трофей «Кубок Осені-2020» заявилися чотири команди: «Олімпік)  (Калинівка-Сушилине), «Спарта» (Миколаївка), «Чайка» (Улянівка) та «Молодь» (Миколаївка).  У півфіналі змагань команди «Олімпік» та «Чайка» легко здолали відповідно команди «Спарту» та «Молодь».  Набагато цікавішими виявилися матчі за нагороди. Переможця матчу за 3 місце між командами «Спарта» та «Молодь» довелося виявляти у серії післяматчевих пенальті . Основний час гри завершився з рахунком 1:1, а серію пенальті  краще виконала команда «Спарта»-6:1 і здобула бронзові нагороди.

15:59:54 16.11.2020

СПОРТ. ЛІГА ДВОРОВОГО ФУТБОЛУ «ЗОЛОТА ОСІНЬ-2020»

      «Динамо» чи «Шахтар»? Хто ж переможе цього разу? Кому посміхнеться фортуна? Гра за участі команд з такими гучними назвами завжди спонукає до безкомпромісної, непередбаченої та цікавої боротьби. Не став винятком і дитячий футбольний турнір у Миколаївці.

16:07:12 09.11.2020

СПОРТ. ТХЕКВОНДО ВТ

         Чергову свою  перемогу здобув  Ілля  Ревякін . Цього разу визнаний юний майстер з тхеквондо був кращим на змаганнях відкритого Кубку м.Суми  «Sumy open cup».

16:15:03 29.09.2020

ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР ВЕТЕРАНІВ

                 Футбольний турнір серед ветеранів футболу пам’яті воїна АТО Олександра Буйвало 20 серпня в с.Товста викликав жвавий інтерес серед вболівальників та учасників змагань.  Ще б пак – знову зустрічаються на футбольному полі одвічні та непримиримі в минулому суперники, в той же час палкі друзі з Миколаївки,Товсти та Улянівки. Ще років двадцять тому вивіска за участі таких команд збирала  на футбольних полях району сотні вболівальників. В час, коли ми не знали що таке інтернет та соціальні мережі, коли діти один поперед одного намагалися подати м’яча воротарю, коли кумирами серед молоді були виключно місцеві гравці.

15:12:16 21.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора