A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. ЛІГА ДВОРОВОГО ФУТБОЛУ «ЗОЛОТА ОСІНЬ-2020»

Дата: 09.11.2020 16:07
Кількість переглядів: 650

      «Динамо» чи «Шахтар»? Хто ж переможе цього разу? Кому посміхнеться фортуна? Гра за участі команд з такими гучними назвами завжди спонукає до безкомпромісної, непередбаченої та цікавої боротьби. Не став винятком і дитячий футбольний турнір у Миколаївці.

Дитячі команди  «Шахтар», «Динамо» та «Дніпро» взяли участь у змаганнях школярів з дворового футболу 5х5, що організувала ДЮСШ ім. М.І.Масалітіна 7 листопада. Діти самі обирали назви своїм командам. Юним футболістам 12-14 років, саме скільки років тому назад ці команди та «Металіст» задавали тон в українському футболі і з успіхом виступали у євро кубках. Надихнувшись грою кумирів, хлопчаки, і самі намагалися показати цікавий та видовищний футбол. На полі цього разу було все - точні та виважені передачі, часом  не зрозумілі  помилки, дитячі розпач та радість від пропущених та забитих м’ячів.

Перемогу у змаганнях святкувала команда «Динамо», перегравши по черзі своїх конкурентів, друге місце посіла команда «Дніпро», третє виборов «Шахтар».

Кращими гравцями було визнано: Ярослава Мартиненка - кращим воротарем, Дениса Воловікова - кращим гравцем, які отримали призи від ФК «Вікторія».

Тренер дітей Олексій Тюрін пригостив юних футболістів смачним тортом. Підкріпивши сили, діти задоволені та сповнені надій на чергові перемоги, залишали змагання.

 

                                                     Інструктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора