A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. СПОРТИВНО-МАСОВИЙ ОНЛАЙН-ЗАХІД «МІЙ ДРУГ-АКТИВНИЙ РУХ!»

Дата: 30.12.2020 16:10
Кількість переглядів: 711

          Відділом освіти Миколаївської селищної ради разом з ДЮСШ імені М.І.Масалітіна для учнів громади був проведений спортивно-масовий онлайн-захід, як впровадження нових  форм проведення спортивного заходу такого характеру в умовах пандемії коронавірусу.

          Учні в короткому відеоролику повинні були презентувати рухові дії, які передбачали комплекс вправ на гнучкість та координацію в трьох вікових групах. Журі конкурсу під час оцінювання роботи брали до уваги наявність зазначених фізичних якостей, креативне виконання з використанням нестандартних вихідних положень та оригінальність виконання. Розглянувши усі роботи, склад журі визначив переможців та призерів у кожній віковій групі:

-серед учнів 1-4 класів перемогу здобула Марія ШВАЧИЧ (Марківська гімназія), друге місце посіла також учениця Марківської гімназії Аня ВАСИЛЬЄВА, третє місце у Вероніки ВІРЧЕНКО (Тучненський НВК);

-серед учнів 5-8 класів кращими були відеоматеріали учнів Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. - Ілля РЕВЯКІН-перше місце, Дарина Литвиненко-друге місце і Крістіна Лісовенко-третє місце;

-серед юнаків та дівчат 9-11 класів кращою була визнана робота Михайла Ярмоленка (Луциківська ЗОШ), друге та третє місця в учнів Верхосульського НВК Софії НЕЧЕПОРЕНКО та Богдана КІПТЕНКА відповідно.

 Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями, також кращі відеоматеріали були відібрані для участі в обласному онлайн-заході.

                 Сформовані звички у молодого покоління до здорового способу життя , систематичні заняття фізичною культурою і спортом на свіжому повітрі з дотриманням всіх протиепідемічних заходів-шлях до успіху у протистоянні хворобам та коронавірусу. Не зволікайте, ваше здоровя цілком залежить лише від вас!

 

                                           Інструктор-методист ДЮСШ Микола ДЕМЧЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора