A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Новини за 2020 рік

СПАРТАКІАДА ШКОЛЯРІВ. ПІОНЕРБОЛ

           Цікавими та змістовними виявилися змагання з піонерболу спартакіади школярів серед дівчат, що проходили напередодні Міжнародного жіночого дня. Цього сонячного та погожого дня в спортивній залі Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів було справжнє свято, яке подарували вболівальникам дівчата своєю відмінною та непоступливою грою. Аматори сцени Миколаївської  школи в перерві між іграми продемонстрували свої професійні вокальні та хореографічні дані. Запалившись танцями та піснями і головні героїні-учасниці змагань приємно здивували своїх наставників часом виваженими , а іноді й непередбаченими  діями на спортивному майданчику.

13:06:33 05.03.2020

МАСЛЯНУ СВЯТКУВАЛИ-НАГОРОДИ  ЗДОБУВАЛИ

Святкування Масляної-2020 у Миколаївці запам’ятається для багатьох  не тільки млинцями, варениками та запахом шашлику, але і спортивними розвагами.

14:39:29 04.03.2020

РУСЛАН ТКАЛЕНКО –БРОНЗОВИЙ  ПРИЗЕР  ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ

27 лютого на чемпіонаті Європи-2020  з біатлону в Раубічах  Руслан Ткаленко разом з Анастасією Меркушиною в одиночній змішаній естафеті, провівши відмінно всі свої етапи, у підсумку посіли третє місце, поступившись лише збірним Норвегії та Німеччини. Дякуємо Анастасії та Руслану за гостру та хвилюючу боротьбу до останніх метрів дистанції.

16:03:30 27.02.2020

ЗМАГАННЯ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ: У НАС СРІБНА МЕДАЛЬ

23 лютого на базі СК «Авангард» м.Суми відбулися змагання з настільного тенісу серед молоді, які були організовані Сумським міським центром ФЗН «Спорт для всіх». Участь у змаганнях брали 48 учасників з різних регіонів Сумщини.  Приємно, що команду «Молодь Миколаївки» представляли  9 тенісистів. Майже половина складу команди посіли місця у першій десятці. Та всі учасники  команди цього дня вболівали за Савченка Максима, якому вдалося пройти до фіналу змагань. У фіналі за рівної боротьби наш спортсмен  поступився сумському тенісисту  Леоніду Чугаю з клубу «Гармонія».  Вітаємо Максима зі срібною нагородою. 

16:05:44 25.02.2020

ПЕРЕТЯГУВАННЯ ЛИНВИ. ТРАДИЦІЙ НЕ ПОРУШУЄМО – ЦЬОГО РАЗУ МАЄМО БРОНЗУ

Команда  нашої громади з перетягування линви (канату)  відома всім суперникам в області, адже традиційно на всіх обласних змаганнях хлопці завжди виборюють нагороди. Не стали винятком  і  міські змагання, що відбувалися 21 лютого в м.Суми за сприяння центру ФЗН «Спорт для всіх».  Варто зазначити, що команду на змаганнях цього разу представляла  перспективна молодь з Миколаївки та Марківки.  За емоційної та видовищної боротьби наші хлопці посіли третє місце,  поступившись лише одного разу  чемпіонам України команді «Сумихімпром». 

16:01:32 25.02.2020

ЧЕМПІОНАТ СУМЩИНИ З БІАТЛОНУ

15-16 лютого на базі ФСТ «Динамо» в урочищі Токарі відбувся чемпіонат області з біатлону серед юніорів на призи срібного призера Олімпійських ігор Олени Петрової.

11:33:00 19.02.2020

ТЕНІСНИЙ  ТУРНІР   ПАМ’ЯТІ  ГЕРОЇВ  АФГАНЦІВ

          Напередодні  Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав (15 лютого) та чергової річниці виведення радянських військ з Афганістану, за ініціативи  ДЮСШ  13 лютого відбувся тенісний турнір за участі молоді Миколаївки. 

17:10:25 17.02.2020

У НАС НОВИЙ ТРЕНЕР

      Заняття з вихованцями відділення футболу  ДЮСШ імені М.І.Масалітіна віднині проводить молодий фахівець  Олексій Тюрін.

17:02:28 17.02.2020

ТУРНІР З ТХЕКВОНДО «КУБОК ПОЛІССЯ»

Відкритий турнір з тхеквондо ВТФ «Кубок Полісся» відбувся  8 лютого в місті Чернігів. Вдало виступили у складі сумської команди «Зірки олімпу» наші земляки Ілля Ревякін та Анастасія Гайворонська- у сумі здобувши третє загальнокомандне місце. У особистих змаганнях у категорії «кадети» Анастасія Гайворонська виборола срібло серед дівчат, бронза цього разу серед юнаків дісталася Іллі Ревякіну.

15:01:33 17.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора