A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПАРТАКІАДА ШКОЛЯРІВ. ПІОНЕРБОЛ

Дата: 05.03.2020 13:06
Кількість переглядів: 1104

           Цікавими та змістовними виявилися змагання з піонерболу спартакіади школярів серед дівчат, що проходили напередодні Міжнародного жіночого дня. Цього сонячного та погожого дня в спортивній залі Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів було справжнє свято, яке подарували вболівальникам дівчата своєю відмінною та непоступливою грою. Аматори сцени Миколаївської  школи в перерві між іграми продемонстрували свої професійні вокальні та хореографічні дані. Запалившись танцями та піснями і головні героїні-учасниці змагань приємно здивували своїх наставників часом виваженими , а іноді й непередбаченими  діями на спортивному майданчику.

За підсумками безкомпромісної боротьби перше місце вибороли дівчата Тучненського НВК (тренер Голодний Руслан), другими були дівчата Верхосульського НВК (тренер Остапенко Олександр) і третє місце у дівчат Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів (тренер Білокоз Яна).

Кращого гравця змагань Білоус Єлизавету (Тучненський НВК) було нагороджено подарунком.

Вручаючи кубок та дипломи призеркам змагань, директор ДЮСШ Журба Володимир привітав дівчат з наступаючим жіночим днем 8 Березня, побажав всім міцного здоровя та спортивних успіхів.

Організатори змагань вдячні дирекції Миколаївської  спеціалізовано школи І-ІІІ ст. за допомогу у проведенні змагань  та за художній подарунок для учасників та вболівальників.

Висловлюємо подяку приватному підприємцю Шумейко Інні  за наданий приз кращому гравцю.

Також ми вдячні вчителям фізкультури Коломійцю Сергію та Білокоз Яні за відмінне суддівство змагань.

Свято спорту та краси відбулося! 

 

                                                             Інструктор-методист Демченко Микола



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора