A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР ВЕТЕРАНІВ

Дата: 21.09.2020 15:12
Кількість переглядів: 1052

                 Футбольний турнір серед ветеранів футболу памяті воїна АТО Олександра Буйвало 20 серпня в с.Товста викликав жвавий інтерес серед вболівальників та учасників змагань.  Ще б пак – знову зустрічаються на футбольному полі одвічні та непримиримі в минулому суперники, в той же час палкі друзі з Миколаївки,Товсти та Улянівки. Ще років двадцять тому вивіска за участі таких команд збирала  на футбольних полях району сотні вболівальників. В час, коли ми не знали що таке інтернет та соціальні мережі, коли діти один поперед одного намагалися подати м’яча воротарю, коли кумирами серед молоді були виключно місцеві гравці.

Як же все кардинально змінилося з настанням ери ґаджетів та комп’ютерів. Футболом та спортом взагалі стало займатися все менше й менше молоді,  а дітей вже не здивуєш футбольним м’ячем і кумири в них інші. Нині всі проводять час  у соціальних мережах та грають у віртуальний футбол. Єдине радує, що ветерани знову в строю, що справжній футбол в село повернувся – нехай на один день, але ж повернувся, та ще й який. Можливо, у ветеранів швидкості вже не ті, але  мислення на футбольному полі, виконання на високому рівні –  цього ж не віднімеш.  Загалом цікаві футбольні баталії завершилися яскравою перемогою ветеранів миколаївської «Вікторії», другими були господарі з Товсти, третє місце у ветеранів улянівської «Чайки».  

Гравці команд вдячні ветерану футболу Віктору Надточію за ініціативу і організацію зустрічі, селищному голові  Івану Ігнатьєву за нагороди, депутату  Ігорю Молотку за м’ячі , палкому прихильнику футболу с. Товста Олексію Трохименку (серед вболівальників - «Михайлович»)  за спонсорську допомогу.

Вболівальники зі стажем вдячні  ветеранам футболу за  приємні спогади.

Ми всі схиляємо голови перед героями-воїнами АТО, які ціною свого життя подарували нам можливість насолоджуватися життям та грати у футбол посеред чистого мирного неба.

Бажаємо щастя та здоровя ветеранам спорту, вболівальникам  та всім любителям футболу. Мирного неба вам всім!

Фото без опису

 

                                                        Інструктор-методист Микола Демченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора