A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. ФУТБОЛ. «КУБОК ОСЕНІ-2020»

Дата: 16.11.2020 15:59
Кількість переглядів: 633

       ДЮСШ імені М.І.Масалітіна організувала і провела футбольний кубок для молоді громади у рамках осінніх  змагань Ліги дворового футболу 5х5. Виборювати головний трофей «Кубок Осені-2020» заявилися чотири команди: «Олімпік)  (Калинівка-Сушилине), «Спарта» (Миколаївка), «Чайка» (Улянівка) та «Молодь» (Миколаївка).  У півфіналі змагань команди «Олімпік» та «Чайка» легко здолали відповідно команди «Спарту» та «Молодь».  Набагато цікавішими виявилися матчі за нагороди. Переможця матчу за 3 місце між командами «Спарта» та «Молодь» довелося виявляти у серії післяматчевих пенальті . Основний час гри завершився з рахунком 1:1, а серію пенальті  краще виконала команда «Спарта»-6:1 і здобула бронзові нагороди.

Фінальний матч за участі «Олімпіка» та «Чайки» пройшов у напруженій та цікавій боротьбі.  Гравці  «Олімпіка» з перших хвилин захопили ініціативу і повели у рахунку в середині першого тайму- влучним ударом відзначився Богдан Посний.  У другій половині зустрічі «Чайка» змушена була йти вперед , грати більш активно, намагаючись зрівняти рахунок. Небезпечні моменти виникали один за одним, але дисциплінована  гра  в обороні «Олімпіка» стримувала натиск суперника.    У кінці зустрічі улянівські футболісти перейшли до відвертої навали воріт суперника і оборона «Олімпіка» не витримала напруги.  На останніх хвилинах призначено пенальті у ворота «Олімпіка» за відверто навмисну гру рукою захисника.  Переграти воротаря з позначки і врятувати матч гравцю «Чайки» не вдалося.

Фінальний свисток зафіксував важку і таку омріяну перемогу «Олімпіка» з рахунком 1:0.

Команда «Олімпік» нагороджена кубком, гравці команд-призерів нагороджені дипломами. Кращі гравці змагань Олег Ніколаєнко (команда «Спарта»-кращий воротар) та Богдан Посний («Олімпік»-кращий гравець) отримали подарунки.  Змагання Ліги дворового футболу набирають обертів, тож запрошуємо дітей та молодь приймати активну участь  у  турнірах зимової серії ліги.

                                                               

                                                                        Інструктор-методист Микола Демченко

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора