A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ВІТАЄМО РУСЛАНА ТКАЛЕНКА ЗІ СРІБНОЮ НАГОРОДОЮ КУБКУ СВІТУ З БІАТЛОНУ

Дата: 11.03.2020 08:07
Кількість переглядів: 872

Вперше у своїй спортивній кар’єрі Руслан Ткаленко виборов друге місце на етапі Кубку світу, що проходив у Чехії напередодні Міжнародного жіночого дня. Провівши на відмінно свій третій етап у складі естафетної збірної України з біатлону, Руслан також заклав фундамент до спільного успіху збірної в естафетах, на який вболівальники зачекалися більше дев’ятнадцяти років.

Таким чином, Руслан став четвертим нашим земляком, спортсменом-біатлоністом, що має призові місця на етапах Кубку світу. До нього це вдавалося ще Андрію Дериземлі, Руслану Лисенку та Артему Тищенку. До речі, всі хлопці є вихованцями Заслуженого тренера України Івана Ігнатьєва.

До своєї омріяної винагороди Руслан йшов довгим і нелегким шляхом. Ще перебуваючи в ДЮСШ, хлопець проявляв старанність та наполегливість, віддавався повністю тренувальному процесу, старанно виконував всі настанови тренерів. І врешті решт, це дало свої плоди. Руслан стрімко увірвався до складу збірної України. За роки у складі збірної Руслан ще додав майстерності, змагаючись пліч-о-пліч з провідними біатлоністами світу на етапах кубка  IBU та етапах Кубку світу. Звичайно, як і в любого спортсмена-професіонала, у Руслана були і вдалі виступи і відверті провали на вогневому рубежі. Таким він і є цей вид спорту біатлон – часом непередбачуваний, а від цього ще цікавіший та видовищний для вболівальників. Але Руслан робив певні висновки та працював ще з більшою віддачею.

І таки фортуна віддячила спортсмену. Зовсім недавно Руслан став бронзовим призером чемпіонату Європи. І ось черговий успіх. Напередодні 8 Березня Руслан у складі збірної України разом з А.Примою, С.Семеновим та Д.Підручним, провівши на відмінно всі свої етапи, посіли у підсумку друге місце, поступившись лише визнаним лідерам сучасного біатлону –збірній Норвегії.

Чудовий подарунок цього дня хлопці зробили всім прихильницям біатлону, а також своїм коханим жінкам, матерям.

Вітаємо Руслана та його товаришів по команді з черговим успіхом. Бажаємо нових спортивних перемог. Висловлюємо подяку батькам та рідним Руслана, які завжди підтримують спортсмена, надихають його на чергові перемоги.

Бажаємо Руслану здоровя, підкорення нових  біатлонних вершин.

Руслане! Ти справді цього заслужив.

 

                                                            Інструктор-методист М.Демченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора