A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ БІЛОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ. ІІ ТУР

Дата: 16.07.2020 11:37
Кількість переглядів: 855

         Календар цьогорічних змагань складений так, що наша команда в перших двох турах зустрічається  з головними претендентами на перемогу-командами «Сейм-Агросвіт» (Рижівка) та «Молодь» (Білопілля). Та, якщо в першому турі з діючим чемпіоном «Сеймом-Агросвіт» наша команда розпочала потужно і мала вирішувати все ще в першій половині гри на свою користь, то зустріч з командою «Молодь» (Білопілля) розпочалася за іншим сценарієм. З перших хвилин суперники активно та потужно розпочали гру. Атаки та гострі флангові проходи постійно розрізали наш захист. І, врешті решт, захисники стали помилятися під постійним тиском молодих гравців «Молоді». Два швидко забитих м’ячі суперниками протягом десяти хвилин фактично вирішили долю зустрічі.

В другій половині нам вдалося дещо перевести гру до воріт «Молоді». В середині тайму Олексію Тюріну зі штрафного вдалося скоротити різницю в рахунку. Останні хвилини зустрічі наша команда перейшла на відвертий навал, але цього разу господарі вистояли. Тож підсумок гри – 2:1 на користь команди з Білопілля. Нам потрібно зробити певні висновки і в решті матчів помилятися ми вже не маємо права.

Інші матчі туру закінчилися з результатом: «Сейм-Агросвіт» (Рижівка) –  «Маяк» (Річки) –  3:1, «Старт» (Куянівка) –  «Локомотив» (Ворожба) –  1:6.

Наступний матч ФК «Миколаївка» проведе вдома 19 серпня з командою «Старт».

Турнірна таблиця після ІІ туру має вигляд:

Місце

 

Команда

    І

   В

  Н    

  П

Р-М

0

1

«Молодь» Білопілля

2

2

-

-

12-1

6

2

«Сейм- Агросвіт» Рижівка

2

1

1

-

4-2

4

3

«Маяк»  Річки

2

1

-

1

4-5

3

4

«Локомотив» Ворожба

2

1

-

1

8-4

3

5

ФК «Миколаївка»

2

-

1

1

2-3

1

6

«Старт» Куянівка

2

-

-

2

1-16

0

 

 

                                                            Інструктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора