A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФК «МИКОЛАЇВКА»-«МОЛОДЬ» -3:4. СТІЙКА ВОРІТ ЗАВАДИЛА СТВОРИТИ КАМБЕК МИКОЛАЇВЦЯМ.

Дата: 25.08.2020 17:13
Кількість переглядів: 763

ФК «Миколаївка» та «Молодь»(Білопілля) видали фантастичний поєдинок, в якому перемогу отримала команда з яскравішою атакою. На чотири голи білопільців миколаївці зуміли відповісти трьома.

Господарі варті уваги та похвали лише тому, що майже досягли камбеку, програючи чотири м’ячі, хоча гра розвивалася далеко не за сценарієм ФК «Миколаївка».

Гостям з Білопілля гра вдалася з перших хвилин.  «Молодь» швидко скористалася провалами на флангах оборони ФК «Миколаївка» і невдалими діями воротаря, забивши необхідний гол, невдовзі довели рахунок до 0:3 на свою користь.

До перерви миколаївці мали чудові нагоди скоротити відставання, але не зуміли двічі переграти воротаря «Молоді» з одинадцятиметрової позначки, а наприкінці тайму гостей від голу врятувала стійка воріт. Не забиваєш ти – забивають тобі, – старе футбольне правило спрацювало цього разу не на нашу користь. Чергова помилка в обороні і на перерву команди пішли за рахунку 0:4 на користь «Молоді».

Перерва у грі пішла на користь миколаївським футболістам-другий тайм вони зіграли на рівних з суперником. Як і подобає, повернув команду до життя її головний голеадор. Олег Петрунін влучним ударом повертає команду у гру. Невдовзі Володимир Журба та Олексій Тюрін скорочують рахунок до 3:4.

Гості в останні хвилини виглядали дещо розгубленими, намагаючись лише утримати прийнятний рахунок. Наші футболісти постійно і наполегливо насідали на ворота «Молоді».

 Найкращий момент врятувати свою команду на останніх хвилинах мав той же Олег Петрунін, але цього разу знову на заваді стала стійка воріт: м’яч по-зрадницьки по неймовірній траєкторії минув воротаря і відскочив від неї в поле. На жаль, добити його ніхто не встиг.

Фінальний свисток рефері зафіксував важку перемогу «Молоді» з рахунком 4:3.

Гра сподобалася вболівальникам, принаймні, за своїм  сюжетом. 

 

Інші матчі туру VІІ завершилися з рахунком:

 «Локомотив» (Ворожба)- «Старт» (Куянівка) - +:-

«Маяк»(Річки)- «Сейм-Агросвіт»(Рижівка) - 4:5

 

 

Турнірна таблиця після VІІ туру має вигляд:

Місце

 

Команда

    І

   В

  Н    

  П

Р-М

0

1

«Молодь» Білопілля

7

7

0

0

32-6

18

2

«Сейм- Агросвіт» Рижівка

7

4

1

2

17-10

13

3

ФК «Миколаївка»

7

3

1

3

21-17

10

4

«Локомотив» Ворожба

7

3

1

3

15-15

10

5

«Маяк»  Річки

7

2

1

4

19-19

7

6

«Старт» Куянівка

7

0

0

7

1-38

0

 

                                                                            Інструктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора