A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СВЯТО СПОРТУ

Дата: 14.09.2020 13:43
Кількість переглядів: 615

         День фізичної культури і спорту Миколаївка відсвяткувала дитячим футбольним турніром 8х8. До змагань цього сонячного та погожого дня долучилися команди  «Молодь», «Вікторія» та «Альянс». Діти самі обирали назви командам, можливо хтось хоче в майбутньому бути схожим на гравців команд «Альянс» чи «Вікторія», а можливо мріє і заграти за ці колективи.  Турнір проходив за коловою схемою. Всі ігри виявилися напруженими та цікавими, часом з непередбаченими та несподіваними діями, що саме притаманне гравцям у такому юному віці. Цього разу перемогу святкувала команда «Молодь», друге місце посіла «Вікторія», третє у команди «Альянс».  Та головне, що сьогодні дійсно перемагає  молодь. Молодь, що веде здоровий спосіб життя, систематично займається фізичною культурою і спортом – майбутнє нашої держави.

Як і подобає, не обійшлося спортивне свято без особистих нагород - кращими гравцями в командах було визнано: Олега Басалу, Владислава Симоненка та Максима Кузьменка.

Директор ДЮСШ імені М.І.Масалітіна Володимир Журба під час вручення нагород привітав юних спортсменів зі святом, побажав дітям особистих життєвих та спортивних перемог, здійснення їхніх найзаповітніших мрій.

Юні спортсмени отримали дипломи, кращі гравці були нагороджені дипломами та спортивними пам’ятними кубками.

Організатори змагань вдячні: ФК «Вікторія» за можливість тренуватися та грати за таких фантастичних умов, тренеру ДЮСШ Олексію Тюріну за відмінне суддівство, начальнику відділу освіти Андрію Бутенку за допомогу у проведенні  змагань.

Усі залишали спортивні змагання задоволеними. Було приємно бачити дитячі посмішки, чути обговорення цікавих моментів батьками та вболівальниками.   Свято спорту дійсно вдалося!

 

                                          Інструктор-методист ДЮСШ Микола Демченко

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора