A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. НАВЧАЛЬНО-ТРЕНУВАЛЬНИЙ ЗБІР ЮНИХ ФУТБОЛІСТІВ  ДЮСШ НА БАЗІ КРАЩОЇ КОМАНДИ СЕРЕД АМАТОРІВ УКРАЇНИ

Дата: 20.08.2020 15:29
Кількість переглядів: 743

Юні спортсмени відділення футболу ДЮСШ імені М.І.Масалітіна з 17 серпня беруть участь у  навчально-тренувальному зборі зі спеціальної підготовки на базі ФК «Вікторія». Маючи такі чудові умови: поле вищої якості, роздягальню, – тренер дітей Олексій Тюрін основний обсяг роботи спрямовує на спеціально-технічну та тактичну підготовку юних футболістів. Протягом десяти днів діти прийматимуть участь у двох тренуваннях щодня та харчуватимуться за кошти Відділу освіти Миколаївської селищної ради.

ДЮСШ імені М.І.Масалітіна вдячна керівництву ФК «Вікторія» в особі президента футбольного клубу Сергія Бондаренка та начальника команди Геннадія Ткаленка за сприяння та допомогу у проведенні навчально-тренувального збору в таких умовах, що мають лише команди майстрів, та й то мабуть не всі. Також ми вдячні приватному підприємцю Катерині Артебякіній за смачні обіди. Наша подяка селищному голові Івану Ігнатьєву та депутатському корпусу за те, що приділяють увагу розвитку, в першу чергу, дитячого спорту.

В свою чергу, сподіваємося, що діти та тренер максимально відпрацюють збір, покращивши свої фізичні та технічні показники.

Користуючись нагодою КЗ «ДЮСШ імені М.І.Масалітіна», ветерани та любителі спорту вітають футбольний клуб «Вікторія» з черговою гучною перемогою – виграшем Чемпіонату України серед аматорів цього року. Ви були і є флагманом футболу Сумщини і нехай ваші перемоги лише примножуються та надихають дітей до підкорення спортивних вершин. Бажаємо вам лише перемог та перемог.

Фото без опису

                                    Інструктор-методист ДЮСШ Микола ДЕМЧЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора