A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ РАЙОНУ. ДРУГЕ КОЛО. ДОСТАТНЬО ОДНОГО ТАЙМУ

Дата: 20.08.2020 14:52
Кількість переглядів: 793

На  «матч життя», а саме перемога в гостях над командою «Сейм-Агросвіт» залишала нашу команду у чемпіонській гонці, ФК «Миколаївка» підійшов не в кращій, м’яко сказано, кадровій ситуації.  Ми втратили гравців основного складу, через травми, та і декільком гравцям довелося грати з не вилікуваними травмами.

А ось  у команди «Сейм-Агросвіт» з кадрами все склалося напрочуд добре. В перерві між колами команда підсилилася  досвідченими гравцями і вийшла на матч в бойовому та оптимальному складі.

Можливо і через це, команда «Сейм-Агросві» відразу сміливо кинулася вперед забивати мінімально необхідний гол, і вже на перших хвилинах повела в рахунку, скориставшись вкрай невдалими діями нашого воротаря.

Отримавши такий подарунок «Сейм –Агросвіт» швидко прибрав гру до своїх рук. Рижівці провели ще декілька перспективних атак і невдовзі подвоїли рахунок – знову невдало зіграли воротар та захисники ФК «Миколаївка». Господарі поля продовжували пресувати деморалізованих гостей. Черговий кутовий біля наших воріт виявився фатальним і рахунок стає 3:0 на користь «Сейм-Агросвіт».

Оговтатися від такого початку матчу наші гравці не змогли і догравали перший тайм, сподіваючись на відновлення сил по перерві.

Другий тайм проходив в більш-менш рівній боротьбі, але господарі мали більше можливостей розвинути успіх, ніж наша команда скоротити відставання. Наприкінці зустрічі чергова помилка наших воротаря та захисників призвели до ще одного пропущеного м’яча.

З цією поразкою ми  остаточно втратили надію на перше місце та ускладнили собі життя в боротьбі за другу сходинку. Наразі ми поступаємося рижівцям другим місцем за особистими показниками.

Наступний матч ФК «Миколаївка» проведе вдома з лідером змагань командою «Молодь» (Білопілля). Матч вкрай важливий для обох команд. Білопільці в разі успіху достроково оформлять чемпіонство, а нам необхідно лише перемагати. Відступати далі нікуди – на черзі престиж команди, особисті амбіції гравців та боротьба за другу сходинку.

 

Інші матчі туру завершилися з рахунком:

«Молодь» (Білопілля)- «Старт» (Куянівка)- +:

«Локомотив» (Ворожба)- «Маяк»(Річки)- 1:1

 

 

 

Турнірна таблиця після VІ туру має вигляд:

Місце

 

Команда

    І

   В

  Н    

  П

Р-М

0

1

«Молодь» Білопілля

6

6

0

0

28-3

18

2

«Сейм- Агросвіт» Рижівка

6

3

1

2

12-6

10

3

ФК «Миколаївка»

6

3

1

2

18-13

10

4

«Маяк»  Річки

6

2

1

3

15-14

7

5

«Локомотив» Ворожба

6

2

1

3

12-15

7

6

«Старт» Куянівка

6

0

0

6

1-35

0

 

                                                                           Фото без опису

Інструктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора