A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Новини за 2019 рік

У МИКОЛАЇВСЬКІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ШКОЛІ ПІДВЕЛИ  ПІДСУМКИ СПОРТИВНОГО СЕЗОНУ.  Є НОВИЙ РЕКОРД

                    Свято спорту «Закриття спортивного сезону 2018-2019 навчального року»  для учнів організували та провели на високому рівні вчителі фізичної культури Миколаївської спеціалізованої школи Сергій Коломієць та Яна Наумко  21 травня на шкільному майданчику зі штучним покриттям.  Розпочалося свято  урочистою  лінійкою ,де присутніх спортсменів 5-10 класів, привітав заступник директора школи Валентин Ігнатьєв, побажавши успіхів та перемог. Право загасити олімпійський вогонь та приспустити олімпійський прапор до наступного спортивного  сезону було надано кращим спортсменам школи-  Віоліні Гаргелабі, Денису Базілю та Аліні Коплик.          

09:23:49 23.05.2019

ТУРИСТИЧНИЙ ЗЛІТ ІМЕНІ О. БУЛАТОВИЧА

З метою формування здорового способу життя засобами туристсько-краєзнавчого напряму, розширення кругозору дітей та юнацтва,  виховання моральних якостей, посилення національно – патріотичного виховання  15 травня на території Луциківського старостату відбувся туристичний зліт  учнівських  команд, в  якому взяли участь 8 загальноосвітніх навчальних закладів Миколаївської громади. Організаторами зльоту виступили відділ освіти Миколаївської селищної ради та Луциківський старостат.

16:51:33 20.05.2019

ФУТБОЛ. КУБОК ФК «ВІКТОРІЯ»

           Справжня  потужна «футбольна злива» з Тернів пройшла  над футбольним полем у Миколаївці 12 травня під час розіграшу традиційного кубку ФК «Вікторія» серед школярів. Так переможець та фіналіст цих змагань команда Тернівської ЗОШ спочатку з рахунком 6:0 розгромила  наших сусідів з Ульянівки, а в фіналі не помітила команду Миколаївської спеціалізованої школи,  впевнено перегравши з рахунком 4:0.

11:53:53 13.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора