A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. ПЕРШІСТЬ МИКОЛАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 2019 РОКУ. ДРУГИЙ ТУР

Дата: 12.06.2019 16:03
Кількість переглядів: 579

 

            Нарешті дочекалися старту першості футболісти команди «Вікторія-2» смт. Миколаївка - минулорічний переможець змагань (у 2018 році команда виступала під назвою «Юність»). Не легким виявився матч для миколаївських футболістів з командою «Олімпік» (Калинівка). Гості з перших хвилин мали дві чудові нагоди відзначитися, але добре зіграв воротар команди «Вікторія»  Владислав Заговора.  Вирівнявши гру, господарі забили три м’ячі, пропустивши одного в свої ворота. Цікава та напружена гра завершилася з рахунком 3:1 на користь  футболістів з Миколаївки. В іншій зустрічі туру футболісти команди «Сула» (Верхосулка) з рахунком 3:1 перемогли «Дружбу» (Марківка).

            Після другого туру лідирує  команда «Сула»- 6 очок (2 зустрічі), у «Вікторії-2»-3 очки (1 зустріч), «Дружба» має також 3 очки (2 зустрічі) у команд «Колос» (1 зустріч) та «Олімпік» (2 зустрічі) - 0 очок.

        Команда  «Вікторія-2» вдячна ФК «Вікторія» та його президенту Бондаренку Сергію Миколайовичу за можливість зіграти на найкращому футбольному полі області, а також приватному підприємцю - депутату Миколаївської селищної ради Семі Андрію Петровичу за фінансову допомогу.    

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора