A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ЗМАГАННЯ З ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОГО КРОСУ НА ПРИЗИ М.І.МАСАЛІТІНА

Дата: 10.06.2019 08:35
Кількість переглядів: 586

 

 

  1 червня відбулися щорічні змагання з легкоатлетичного кросу на призи майстра спорту М.І.Масалітіна серед дітей. На змагання прибули вихованці ДЮСШ з Сум, Баранівки, Вирів, Миколаївки, а також учні Товстянського та Тучненського НВК відділу освіти Миколаївської селищної ради. Діти продемонстрували чудові результати на дистанції 1000 та 500 метрів відповідно з віковими категоріями.

Переможці та призери змагань: перші місця посіли: Шелухіна Анна, Мальований Олександр (Товста), Стефанишина Вероніка (Тучне), Рябцев Сергій, Крикуненко Наталія, Пугач Остап,  друге місце вибороли: Руденко Тетяна (Марківка), Трофименко Денис (Товста), Коротенко Ангеліна, Калмиков Антон (Миколаївка), Шатрюк Діана, Кутовий Артем (Тучне), треті місця у Савченко Альони, Яценка Артема, Кочер Діани, Роденка Максима (Миколаївка), Пугач Соломії, Самотая Максима.

Переможці та призери отримали грамоти, медалі від Миколаївського селищного голови та призи від спонсора змагань ТОВ агрофірми «Вікторія» (голова профспілки Онищенко Н.С.).

Команди-переможці також отримали командні кубки. Перемогу у змаганнях здобула команда юних спортсменів с.Вирі.

Підсумовуючи змагання, Миколаївський селищний голова Іван Ігнатьєв подякував юним спортсменам за хороші результати, побажав міцного здоровя  та спортивних перемог.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора