A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

МІНІ-ФУТБОЛ. СПАРТАКІАДА ШКОЛЯРІВ- ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ПРИЗЕРІВ

Дата: 29.05.2019 08:31
Кількість переглядів: 613

 

 

             24 травня відбулася церемонія нагородження переможців та призерів спартакіади школярів Миколаївської селищної ради 2018-2019 навчального року. Перед підведенням підсумків відбулися останні змагання спартакіади з міні-футболу серед юнаків, які вплинути на загальний підсумок результатів спартакіади вже не могли, але викликали великий інтерес у команд і глядачів. На майданчик Миколаївської спеціалізованої школи прибули вісім команд ЗНЗ, близько ста учасників змагань. Відразу команди дали зрозуміти, що посперечатися за головний приз – кубок  мають намір усі. Головний фаворит змагань команда Миколаївської спеціалізованої школи прогнозовано перемогла команди Ганнівсько-Тернівського НВК та Тучненського НВК і дісталася фіналу. Суперником миколаївських футболістів у фіналі стала команда Луциківської ЗОШ, яка не без проблем, але здолала супротив футболістів з Товсти та Марківки, і створила справжню сенсацію, діставшись до фіналу. Фінальна гра розпочалася дещо несподівано з атак футболістів Луциківської ЗОШ, які невдовзі забили м’яч та повели в рахунку. В середині першого тайму юним футболістам з Миколаївки вдалося вирівняти гру, спочатку зрівнявши рахунок, а потім і вийти вперед. Фінальний свисток зафіксував рахунок гри 5:2 на користь футболістів Миколаївської спеціалізованої школи. У матчі за третє місце команда Марківської ЗОШ з рахунком 1:0 перемогла одноліток з Тучненського НВК. Переможці змагань отримали кубок та грамоти, призери були нагороджені грамотами. Кращим гравцем змагань було названо футболіста з Миколаївки Дениса Базіля, який до того ж цього дня святкував день народження, кращого подарунка годі було і чекати.

            Святкова церемонія нагородження призерів спартакіади школярів розпочалася з привітального слова начальника відділу освіти Миколаївської селищної ради Андрія Бутенка, який привітав спортсменів з успішним завершенням спортивного сезону і висловив слова подяки та підтримки у проведенні спортивних змагань на високому рівні. Переможцем спартакіади школярів Миколаївської селищної ради 2018-2019 навчального року стала команда Миколаївської спеціалізованої школи I-III ступенів (підготували команду Яна Наумко та Сергій Коломієць). Друге місце посіла Марківська ЗОШ (Олександр Сорока), третє у Верхосульського НВК (Володимир Журба, Олександр Остапенко). В номінації «Відкриття спортивного року» було нагороджено команду Тучненського НВК (підготував команду Руслан Голодний). Вчитель фізичної культури Ганнівсько-Тернівського НВК Любов Єршова була відзначена кубком за вагомий внесок в розвиток спорту та здорового способу життя.

          Цього дня всі команди отримали свої заслужені нагороди за досягнення в спорті. Але найголовніша нагорода для дітей – це здоровя, яке дає спорт. Спорт виховує, дисциплінує, формує командні почуття. Бажаємо, щоб ці якості принесли успіх нашим дітям, щоб вони завжди перемагали в усьому ї здобували славу для себе і для України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора