Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПАРТАКІАДА ШКОЛЯРІВ. МІНІ-ФУТБОЛ

Дата: 13.05.2019 11:28
Кількість переглядів: 793

 

11 травня на майданчику зі штучним покриттям Миколаївської спеціалізованої школи  відбулися змагання з міні-футболу серед дівчат в залік спартакіади школярів відділу освіти Миколаївської селищної ради. Участь у змаганнях взяли п’ять команд ЗНЗ.

З перших же матчів було помітно, що рівень цьогорічних змагань значно покращився, дівчата переважно всіх команд намагалися комбінувати і грати в атакуючий футбол.

За підсумками перших етапів у матчі за третє місце зустрілися команди Марківської ЗОШ (тренер О.Сорока) та приємне відкриття змагань – команда Верхосульського НВК (тренери В.Журба та О.Остапенко). Перемогу здобули більш досвідчені дівчата з Марківки.

У фіналі другий рік  поспіль зустрічалися команди Миколаївської спеціалізованої школи (тренер  Я.Наумко) та Тучненського НВК(тренер Р.Голодний).  Та якщо дівчата з Миколаївки грають переважно а силовий футбол, то їхні однолітки з Тучного віддали перевагу більш технічному стилю гри. Основний час не виявив переможця (0:0) і все вирішувала серія післяматчевих пенальті, яка помітно затянулася  і команди пробивали до першого промаху. Більш влучними виявилися гравці команди з Миколаївки і другий рік підряд стають чемпіонками.

         Переможці отримали кубок від начальника відділу освіти Андрія Бутенка, який також відмітив високий рівень змагань та побажав учасникам вдалих спортивних перемог.

         Кращим гравцем змагань було визнано Вероніку Стефанишину (Тучненський НВК), яка своєю майстерною грою підкорила серця вболівальників.

         Дякуємо спонсору наших змагань приватному підприємцю Тетяні Демченко за підтримку. Окрема подяка організаторів головному судді змагань Олександру Чемелюху за якісне суддівство.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора