A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

У МИКОЛАЇВСЬКІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ШКОЛІ ПІДВЕЛИ  ПІДСУМКИ СПОРТИВНОГО СЕЗОНУ.  Є НОВИЙ РЕКОРД

Дата: 23.05.2019 09:23
Кількість переглядів: 627

                    Свято спорту «Закриття спортивного сезону 2018-2019 навчального року»  для учнів організували та провели на високому рівні вчителі фізичної культури Миколаївської спеціалізованої школи Сергій Коломієць та Яна Наумко  21 травня на шкільному майданчику зі штучним покриттям.  Розпочалося свято  урочистою  лінійкою ,де присутніх спортсменів 5-10 класів, привітав заступник директора школи Валентин Ігнатьєв, побажавши успіхів та перемог. Право загасити олімпійський вогонь та приспустити олімпійський прапор до наступного спортивного  сезону було надано кращим спортсменам школи-  Віоліні Гаргелабі, Денису Базілю та Аліні Коплик.          

                     Ну а потім розпочалися справжні спортивні баталії – діти приймали участь у комбінованих естафетах, де використовувалися м’ячі, обручі, кеглі. Різноманітно та цікаво проходили змагання, але всі присутні очікували  змагань з вибивання футбольного м’яча, де минулого року Богдан Посний встановив рекорд, вибивши його 205 разів. Цього року Богдан теж був налаштований та мотивований, адже за його виступом в очікуванні чергового дива спостерігала вся школа, і знову йому вдалася встановити новий рекорд-239 разів.  Цікавими видалися змагання зі стрибків у довжину з розбігу, де рекорд не встановили, але окремі учні показали цілком пристойні результати.  Завершувалися змагання видовищним видом-перетягуванням канату, де вирували пристрасті та емоції, саме в цьому виді змагань і вирішилися переможці та призери в загальному заліку.

                     Вручаючи нагороди переможцям  директор Миколаївської спеціалізованої школи Володимир Щербина  привітав учнів з успішним завершенням спортивного  сезону побажав вдалих та  веселих літніх канікул, здоров’я і спортивних перемог.  Свято спорту продовжується….

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора