A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення, інформація до відома на 2022 рік

Швидка перекваліфікація - нові робочі місця для економічного відновлення територіальної громади

Чи багато в вашій громаді учнів старших класів? Зараз перед ними стоїть не простий вибір. Чому навчатись, щоб якнайшвидше працевлаштуватись. Ми всі зараз розуміємо, що немає часу на тривале навчання по кілька років, яке зовсім не гарантує наявність роботи після закінчення.  Маємо для вас запис інтерв'ю зі старшокласником із міста Шостка.  Наперекір ситуації в країні та паралельно з навчанням у школі, Артем на курсі "Швидка перекваліфікація" від проєкту WeBenefit опанував два нові напрямки діяльності, які вже дають йому можливість шукати роботу. Та прийняв участь в організації стартапу під час участі у проєкті. І це все Артем встиг за 2 місяці! Ось така швидка перекваліфікація зі звичайного школяра в успішного стартапера та ІТішника!

15:04:39 17.05.2022

8 і 9 травня – дні пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Цього року пам’ятні дати 8 і 9 травня – дні пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Україна відзначає в умовах повномасштабної військової агресії Росії проти України, що супроводжується численними воєнними злочинами з боку російської армії та військово-політичного керівництва. Крім цього, Російська Федерація системно знецінює, перекручує та маніпулює моральним спадком учасників Другої світової війни та перемоги над нацизмом.

08:54:49 09.05.2022

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ КРАЇНИ – ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ РІШЕНЬ УРЯДУ

В умовах військового стану в державі активно працюють Міністерство соціальної політики України та Уряд, які оперативно приймають нові нормативні документами, вносять зміни в чинне законодавство, вчасно залучають до реалізації різні Проекти, у тому числі міжнародні, благодійників з метою соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, інших вразливих верств населення та в цілому всіх потребуючих допомоги, а саме:

13:26:04 06.05.2022

БЕЗРОБІТТЯ І ВОЄННИЙ СТАН

Уряд України визначив одним із пріоритетних завдань під час воєнного стану  забезпечення гарантій соціального захисту населення попри військові дії.

11:04:40 05.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора