A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Швидка перекваліфікація - нові робочі місця для економічного відновлення територіальної громади

Дата: 17.05.2022 15:04
Кількість переглядів: 283

Чи багато в вашій громаді учнів старших класів? Зараз перед ними стоїть не простий вибір. Чому навчатись, щоб якнайшвидше працевлаштуватись. Ми всі зараз розуміємо, що немає часу на тривале навчання по кілька років, яке зовсім не гарантує наявність роботи після закінчення. 

Маємо для вас запис інтерв'ю зі старшокласником із міста Шостка.  Наперекір ситуації в країні та паралельно з навчанням у школі, Артем на курсі "Швидка перекваліфікація" від проєкту WeBenefit опанував два нові напрямки діяльності, які вже дають йому можливість шукати роботу. Та прийняв участь в організації стартапу під час участі у проєкті. І це все Артем встиг за 2 місяці! Ось така швидка перекваліфікація зі звичайного школяра в успішного стартапера та ІТішника!

Отже, проєкт WeBenefit пропонує для мешканців вашої громади "Швидку перекваліфікацію" за трьома направленнями, які допоможуть швидко вийти з кризової ситуації, створювати нові робочі місця, покращити рівень економічного добробуту в вашій територіальній громаді.

1.      Навчання молодих людей та перекваліфікація людей які залишились без роботи по ІТ спеціальностям буквально за кілька місяців.

2.    Ми готові підняти проєктні рішення для вашої територіальної громади через стартапи. Із залученням мешканців громади.

3.  Надаємо можливість підприємцям швидко відновити свою діяльність через отримання навичок та досвіду в цифровому просторі.

Більше інформації на сайті

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора