A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Безкоштовний доступ до онлайн-курсів Вінницької ІТ-Академії

Дата: 16.05.2022 09:20
Кількість переглядів: 203

Вінницька ІТ-Академія 

Відкриває для вас безоплатний доступ до своїх онлайн-курсів 

В рамках проєкту “Доброго вечора - ми з України!”

1. English for newbies - курс англійської мови для початківців, рівня А0, А1, тривалістю 17 днів. Впродовж курсу ти: вдосконалиш та запрактикуєш граматичні навички; вивчиш понад 100 нових слів, які необхідно для щоденної комунікації; вже зможеш спілкуватись на побутовому рівні; отримаєш швидкий старт.

2. English marathon - марафон з вивчення англійської мови для учасників рівня А1, А1+, А2, А2+, В1, В1+, тривалістю 2?1 день. Впродовж курсу ти: вдосконалиш та запрактикуєш граматичні навички; вивчиш понад 200 слів, які необхідно для комунікації в ІТ-сфері; впевнено почуватимеш себе при спілкуванні; виховаєш звичку займатися англійською кожний день.

3. Level up your English - курс вивчення англійської мови, рохрахований на учасників рівня В1, В2, тривалістю 10 днів. Впродовж курсу ти: вдосконалиш та запрактикуєш граматичні навички; вивчиш понад 100 нових слів; впевнено почуватимеш себе при спілкуванні.

4. Елементарна математика та Елементи вищої математики - математика потрібна завжди, то ж проходь курси математики, тільки необхідні для майбутньої професійної реалізації теми, виконуй завдання і розвивай свій інтелект щодня.

5. Вступ до програмування - отримай необхідні базові знання про програмування для свого подальшого розвитку.

6. Безпека життєдіяльності під час війни - курс допоможе виховати свідоме ставлення до питань особистої безпеки та безпеки оточуючих в військових умовах; виробити навички  визначення небезпечних та шкідливих для життя ситуацій та факторів; навчити прогнозувати можливу обстановку і приймати грамотні рішення в умовах надзвичайних ситуацій.

Важливо зауважити, що кожен з цих курсів розроблений викладачами-практиками, які не перший рік успішно працюють в провідних ІТ-компаніях України та світу. 

Тепере доступ цих курсів матимуть не тільки студенти ІТ-Академії, які гарантовано працевлаштовуються по завершенню навчання.

Щоб отримати доступ, приєднайтесь до групи в ТГ.

Якщо не зареєстровані, то зареєструйтесь на платформі: https://intita.com/register/extended

Інструкція для реєстрації - https://www.youtube.com/watch?v=3us-DBYhpVc&list=PL0FWy9_R0isTnf8pjzYZWs7aVg8GTgYLn&index=1&t=6s&ab_channel=ITAcademy 

Внесіть будь ласка свої дані в профілі, щоб для нас було зрозуміло, кому ми надаємо доступи до модулів безкоштовно. Інструкція, як редагувати профіль - https://www.youtube.com/watch?v=e2n2R0jSOCM&list=PL0FWy9_R0isTVoKbBlqPRuU-wvDNngtLM&index=7&ab_channel=ITAcademy 

Скиньте сюди в групу електронну пошту за якою реєструвались, щоб отримати доступ до модулів.

Інструкція, як проходити модулі - https://www.youtube.com/watch?v=TxEdACfEooM&list=PL0FWy9_R0isTVoKbBlqPRuU-wvDNngtLM&ab_channel=ITAcademy 

І, ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора