A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Новини

Дата: від до Скинути

Український ветеранський фонд запрошує ветеранів та військовослужбовців пройти онлайн-опитування

Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

22:25 29.01.2024

Якість питної води - найголовніше

Вода це найважливіший природний ресурс нашої планети. Без неї неможливий розвиток живої природи. Вода – незамінне джерело у життєвих процесах організму людей, тварин та рослин. Вона є найпростішим хімічним компонентом живої матерії, яка об’єднує усі організми, які населяють нашу планету.

11:10 19.01.2024

Проводиться громадське обговорення щодо перейменування селища Тімірязєвка

Відповідно до «Порядку проведення громадських обговорень про перейменування населених пунктів Миколаївської селищної ради», затвердженого рішенням 23 сесії Миколаївської селищної ради 8 скликання від 21.10.2022 року, розпорядження Миколаївського селищного голови від 04.01.2024 року №3-р «Про громадські обговорення», з метою проведення політики очищення від топонімів, що звеличують, увіковічують, пропагують або символізують державу - окупанта або її визначні, пам’ятні, історичні та культурні місця, міста, дати, події, її діячів проводиться громадське обговорення щодо перейменування селища Тімірязєвка.

12:05 18.01.2024

Система електронної черги послуги надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

Доводимо до відома мешканців Миколаївської селищної територіальної громади: якщо ви маєте бажання оформити для своїх дітей статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (згідно Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок збройних дій та збройних конфліктів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України #268 від 05.04.2017 року, зі змінами), можете скористатися електронним сервісом електронної черги для відповідної реєстрації, скориставшись посиланням на сайт: https://app.children.sumy.ua/ або відповідним QR- кодом.

10:25 18.01.2024

Про грип птиці

Пташиний грип — масове захворювання диких птахів та домашньої птиці, спричинене вірусом, який може передаватися від хворої птиці людині. Хвороба має серйозні наслідки для суспільства в усьому світі та є частиною програм моніторингу ВООЗ. 

20:22 15.01.2024

Миколаївська селищна громада готова до ліквідацій імовірних надзвичайних ситуацій

Безупинна агресія ворога, особливо в умовах зими, змушує бути готовими до надзвичайних ситуацій. Аби належно підготуватися та вчергове синхронізувати свої дії, у смт Миколаївка відбулося засідання спеціалізованої комісії.

10:02 10.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора