A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Інформація за 2021 рік

Шановні мешканці громади!

Купальний сезон стрімко набирає обертів, а разом з тим збільшується і сумна статистика щодо загибелі людей на водоймах. І навіть попри це, люди продовжують нехтувати правилами безпеки, вирушаючи до місцевих озер та річок, які  не пристосовані для купання.

09:24:23 07.06.2021

Зміна прізвища дитини

У сімейному законодавстві встановлено, що після народження дитини у шлюбі або ж не в шлюбі, визначається її походження, та в залежності від походження її від того чи іншого чоловіка, він вноситься у свідоцтво про народження та в актовий запис, батьком дитини. Дитині дається прізвище батька (або подружжя) та відповідно по-батькові.

14:51:33 03.06.2021

ПРО ПІДТРИМКУ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА

         Миколаївською селищною радою оголошується конкурс на отримання часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими суб’єктами малого підприємництва у державних банківських установах.

13:26:56 28.05.2021

Інтерв'ю начальника Головного управління ДПС у Сумській області Наталії КІЯШКО на тему: «Тонкощі адміністрування податкового боргу»

Здавалося б, про податковий борг сказано вже багато. Але, тема дуже глибока й постійно викликає безліч запитань: від виникнення до погашення боргових зобов’язань. Загалом, є ще про що поговорити.

14:28:33 27.05.2021

Інформуємо застрахованих осіб про можливість реабілітаційного лікування за кошти Фонду соціального страхування України

         Білопільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській проводить активну роботу по реалізації прав застрахованих осіб, тобто працюючих, та членів їх сімей  на реабілітаційне лікування у санаторно-курортних закладах після перенесених захворювань і травм. На ці цілі в бюджеті нинішнього року передбачено майже  400 тис. гривень для реалізації  відновлення здоров’я  застрахованих осіб.

11:16:25 27.05.2021

Поради як діяти населенню в разі виникнення надзвичайних ситуацій

Оповіщення населення про дії при виникненні надзвичайних ситуацій здійснюється через мережу дротяного мовлення, а також через місцеві радіомовні станції і телебачення та пересувні автомобілі, які оснащені гучномовцями.

17:09:29 26.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора