A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Інформація за 2021 рік

Споживачі, які підключили тариф «Твій газ Рівномірний платіж», у листопаді зменшили витрати на газ на 1,2 млн грн

Споживачі, які обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж» від ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», під час опалювального періоду заплатять менше, ніж платили б при розрахунку за фактичні обсяги споживання газу. Сплата рівномірними частинами щомісяця дозволила клієнтам компанії значно «розвантажити» зимові місяці. Так, за спожите минулого місяця блакитне паливо, домогосподарства, які обрали цей тариф, сплатять на 1,2 млн гривень менше, при цьому не економлячи газ заради зменшення суми в платіжках. Крім цього, тариф дає можливість не накопичувати заборгованість і, відповідно, не мати ризиків відключення від газопостачання.

12:24:03 22.12.2021

Миколаївська селищна рада Сумського району Сумської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Миколаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Миколаївської селищної ради Сумського району

Миколаївська селищна рада Сумського району Сумської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Миколаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Миколаївської селищної ради Сумського району ( місцезнаходження закладу загальної середньої освіти: вул. Шкільна, буд 6, смт. Миколаївка, Сумський район, Сумська область).

16:20:46 09.12.2021

Інформаційний Viber та Telegram чат-бот Миколаївської громади

У тестовому режимі починає працювати інформаційний Viber та Telegram чат-бот громади, підключившись до якого мешканці можуть отримати консультації стосовно переліку послуг, які можна отримати у відділі ЦНАП Миколаївської селищної ради, термінів виконання  та документів, необхідних для оформлення.

11:07:11 09.12.2021

Утримання непрацездатних батьків: на кого покладається обов’язок та за яких умов

Зазвичай діти добровільно допомагають своїм непрацездатним батькам і турбуються про них, проте трапляються випадки коли батькам доводиться відстоювати своє право на належне утримання.

14:12:00 08.12.2021

Боржники ТОВ «Сумигаз Збут» попереджені про загрозу відключення від газопостачання

Протягом листопада поточного року листи з вимогою сплатити заборгованість та попередження про відключення від газопостачання направлені 3665 клієнтам ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». У грудні будуть надіслані ще понад 5000 листів-попереджень.

09:21:21 07.12.2021

Відеоролик „Ми - проти насильства”

До основних завдань Нацсоцслужби з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі належить реалізація державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, зокрема формування в українському суспільстві нульової толерантності до насильства та посилення готовності протидіяти його проявам

10:37:03 01.12.2021

Як подати заяву-розрахунок, якщо в ПІБ працівника в е-лікарняному є помилка, за якими даними визначати страховий стаж, як оплачувати лікарняні по догляду за дитиною тривалістю понад 14 днів і чи можна продовжити е-лікарняний паперовим?

Ці та інші питання обговорили на консультаційній нараді, проведеній Федерацією роботодавців України для бухгалтерів і фінансових директорів підприємств. Від Фонду соціального страхування України участь у заході взяли заступниця директора виконавчої дирекції Фонду Владислава Хижняк, начальниця управління страхових виплат і матеріального забезпечення Світлана Зарубіна, заступниця начальника управління – начальниця відділу медичної експертизи Марина Біляєва, а також заступник начальника відділу матеріального забезпечення Артур Чередник.

16:39:09 23.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора