A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Споживачі, які підключили тариф «Твій газ Рівномірний платіж», у листопаді зменшили витрати на газ на 1,2 млн грн

Дата: 22.12.2021 12:24
Кількість переглядів: 309

Споживачі, які обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж» від ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», під час опалювального періоду заплатять менше, ніж платили б при розрахунку за фактичні обсяги споживання газу.

Сплата рівномірними частинами щомісяця дозволила клієнтам компанії значно «розвантажити» зимові місяці. Так, за спожите минулого місяця блакитне паливо, домогосподарства, які обрали цей тариф, сплатять на 1,2 млн гривень менше, при цьому не економлячи газ заради зменшення суми в платіжках. Крім цього, тариф дає можливість не накопичувати заборгованість і, відповідно, не мати ризиків відключення від газопостачання.

«Переваги в першу чергу відчули власники будинків та квартир з індивідуальним опаленням. У листопаді їхні витрати зменшилися на 400-700 гривень у порівнянні зі споживачами, що сплачують за газ «по факту»», – говорить начальник відділу продажів фізичним особам Тетяна Шокун.

За підрахунками спеціалістів ТОВ «Сумигаз Збут», за спожитий у грудні газ  підписники тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» сплатять на 4 млн грн менше, ніж вони б заплатили перебуваючи на базовому тарифі.

За умовами пропозиції «Твій газ Рівномірний платіж», з моменту підключення і до кінця дії пропозиції – 30 квітня 2022 року, споживачі сплачуватимуть щомісяця рівними частинами за фіксованою ціною – 7,99 грн за кубометр газу. Після завершення дії тарифу відбудеться розрахунок різниці між об'ємом фактично спожитого газу та об'ємом газу, за який сплатив клієнт. Фактичний об'єм спожитого газу буде визначений на підставі даних лічильника споживача.

Якщо споживач використав менше газу, ніж оплатив, надлишок коштів залишиться на особовому рахунку на майбутній період. Якщо газу використали більше, ніж оплатили, то за цей обсяг газу потрібно буде доплатити за ціною 7,99 грн за кубометр. Інформація про остаточний розрахунок буде наведена у платіжці за квітень 2022 року.

Довідка. Підключення до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» діяло з травня по вересень 2021 року. Його обрали понад 6,2 тисячі клієнтів ТОВ «Сумигаз Збут». Найбільше підписників тарифу в Охтирці та Охтирському районі, в Ромнах і районі та в Конотопі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора