A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ОГОЛОШЕННЯ конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 25.05.2021 11:43
Кількість переглядів: 447

Дата, час і місце проведення конкурсу: 8 червня 2021 року о 11.00, бульвар Свободи, 2, смт. Миколаївка, Білопільський район, Сумська область.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення експертної оцінки комунального майна Миколаївської селищної ради, затвердженого рішенням шостої сесії восьмого скликання Миколаївської селищної ради Сумського району Сумської області від 20.04.2021 року (далі – Порядок).

Замовник та особа-платник робіт з оцінки – Миколаївська селищна рада Сумського району Сумської області (41854, бульвар Свободи, 2, смт. Миколаївка, Білопільський район, Сумська область).

До участі в конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі (учасників конкурсу) викладені у розділі 2 Порядку. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання  містяться у Порядку, зокрема у розділах 1, 2, 3 та додатках до нього.

Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація про претендента подаються за встановленою в додатках  до Порядку формою.         

Конкурсна документація приймається з дня публікації на офіційному сайті Миколаївської селищної ради.

Кінцевий термін подання документів: 5 червня 2021 року до 17 години 15 хвилин.

На конверті необхідно зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, на оцінку якого подано заяву на участь у конкурсі, та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

Місце знаходження комісії, її контактні номери телефонів: бульвар Свободи, 2, смт. Миколаївка, Білопільський район, Сумська область, 0970891208.

 

 

 

 

ІНФОРМАЦІЯ

про об'єкт оцінки

 

Назва об'єкта оцінки: громадський будинок з господарськими будівлями та спорудами, нежитлова будівля – комплекс будівель і споруд.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: Сумська область, Білопільський район, с. Марківка, вул. Холодна гора, 15.

Балансоутримувач: Відділ охорони здоров?я та соціального захисту населення Білопільського району Сумської області.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості об’єкта для розрахунку орендної плати для укладення договору оренди.

Площа об'єкта оцінки: 1860, 6 кв.м.

 

    (0543) 97-2-34

                    7-16-96

zhovtneve_rada@ukr.net

телефон замовника

телефакс замовника

Електронна адреса замовника

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора