A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Вітання зі святами, подіями, Днем народження

З Різдвом Христовим!

Вітаю всіх, хто у ці дні святкує народження Божого Сина! Це час див та здійснення заповітних мрій. Різдво Христове завжди, а тепер ще більше, є важливим для кожного з нас. У дні величного свята ми насамперед вдячні нашим воїнам, які зараз далеко від своїх домівок і рідних. Ісус сказав, що немає більше від тієї любові, як хто душу свою покладе за друзів своїх. Тож сьогодні особливо молимо Бога, щоб вони повернулися додому живими та здоровими. Коли янголи сповіщали про народження Спасителя, то звучали і такі слова: "Слава у вишніх Богу й на землі – мир". І мир для українців буде переможним. Нехай Бог благословить нашу Країну! Бажаю спокою кожній родині. Христос рождається! Славімо його!

16:02:04 06.01.2023

З прийдешнім Новим роком!

Новий рік - нова сторінка життя. Так нехай на ній буде написано лише одне слово - перемога! Для кожного з нас найголовнішими цінностями стали мирне небо та свобода, яку виборюємо щодня. Усі розуміємо, якою ціною ми входимо у 2023 рік. Ціною життів та здоров’я кращих синів та доньок України. Ціною того, що не всі батьки дочекалися своїх дітей.      Подякуємо кожному, хто зараз на фронті боронить незалежність нашої держави: солдату, медику, волонтеру.. На їхніх мужніх плечах, в першу чергу, тримається країна. Нехай 2023 рік здійснить всі мрії та вбереже від бід. Хай прийде переможний мир, запанують любов, злагода й достаток. Темрява обов’язково відступить, світанок близько..

17:11:12 31.12.2022

Шановні мешканці громади! Прийміть найщиріші вітання із радісним і світлим святом – Різдвом Христовим!

У цю чудову зимову ніч бажаю міцного здоров’я, миру, добра, любові, сімейного затишку. Нехай горе і нещастя обходять стороною ваш дім. Бажаю всім багато добрих і бажаних подій, щоб чудесам завжди було місце в житті, а у ваших серцях панувало свято!

13:37:15 06.01.2022

Шановні мешканці Миколаївської громади, депутати ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми вирішуємо питання місцевогоз начення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашої громади.

06:36:43 07.12.2021

Вітання до Дня волонтера

Вітаємо з Днем волонтера всіх, хто небайдужий до долі України і робить все, що може, для її кращої долі! Вітаємо тих, для кого волонтерство стало способом життя, і хто взяв на свої плечі величезний обсяг роботи.      Волонтери! Нехай у вас ніколи не болять руки й серця! Нехай в Україні, єдиній і неподільній, запанує мир!      І нехай кожен українець стане хоча б маленьким волонтером, тоді Україна дійсно швидко стане квітучою країною!

09:11:53 03.12.2021

Вітання Миколаївського селищного голови з Днем Гідності та Свободи! 

Шановна громадо!  21 листопада 2021 року ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі.

15:24:30 19.11.2021

Привітання Миколаївського селищного голови з Днем працівників сільського господарства

Шановні працівники сільського господарства! Прийміть найщиріші вітання з Вашим професійним святом! Саме Ви справжні господарі землі! Бажаємо Вам щедрих врожаїв та щедрих подарунків долі, миру, благополуччя та достатку в кожній родині! Хай Вас обходять стороною природні стихії, хай втілюються в життя Ваші задуми та сподівання! Бажаємо всім Вам та Вашим родинам здоров’я, щастя та наснаги!

13:27:04 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора