A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Вітання зі святами, подіями, Днем народження

Привітання селищного голови до Дня родини

Шановні жителі громади, прийміть щирі вітання з Днем родини! В цей чудовий весняний день зичу кожній сім’ї Миколаївської громади міцного здоров'я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти, шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного сім’я залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть! Цінуйте своє сімейне вогнище, бережіть його, не шкодуйте своєї любові для найдорожчих та найближчих людей!

11:13:13 14.05.2021

Вітання селищного голови зі святом 1 Травня

Шановні земляки! Від щирого серця вітаємо вас з першотравневими святами. У ці дні вшановують всіх трудівників, які віддають своє життя праці задля добробуту й благополуччя своєї родини, свого краю, Батьківщини. Нехай це чудове свято додасть вам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах, допоможе осягнути глибину життєствердних ідеалів добра і справедливості.

15:18:36 30.04.2021

ПРИВІТАННЯ ДО 8 БЕРЕЗНЯ

Дорогі, любі жінки!  Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

11:47:23 05.03.2021

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим від ДЮСШ ім.М.І.Масалітіна

Коли передноворічний настрій наповнює душі очікуванням казкових чудес, ДЮСШ імені М.І.Масалітіна вітає усіх вихованців, тренерів, любителів спорту, вболівальників, ветеранів спорту з наступаючими святами.

16:12:46 30.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора