A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення

Заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України на території Миколаївської селищної територіальної громади

Шановна громадо, запрошуємо долучитися до заходів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України на території Миколаївської селищної територіальної громади.

13:18:09 17.08.2021

Відділ культури і туризму Миколаївської селищної ради пропонує 20 травня 2021 року відсвяткувати День вишиванки в оригінальний спосіб

Карантин та заборона масових заходів вносять свої корективи до проведення цьогорічних традиційних свят в нашій громаді. Тим не менш, дистанційні форми святкування стануть чудовим стимулом для всіх бажаючих засвітити свої красиві сорочки-вишиванки та вишиті сукні.

08:34:20 18.05.2021

ФОТОКОНКУРС  «МОЯ МАМА – МІЙ ВСЕСВІТ!»

Щороку у другу неділю травня в Україні відзначають одне з найтепліших та найрадісніших свят – День матері. Дійсно, друзі, хто для нас в цілому світі є найдорожчою людиною з перших днів нашого життя? Звичайно це наші мами. Це люди, без яких не існувало б нічого. Це любов і ласка. Це добро і турбота. Це ніжна колискова та цілющий поцілунок. Це увесь Всесвіт.

11:05:08 29.04.2021

До уваги жителів Миколаївської селищної  об’єднаної територіальної громади, керівників підприємств, установ та організацій!

В рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою населених пунктів, яка триватиме впродовж квітня 2021 року, просимо Вас навести благоустрій та привести у належний санітарний стан підпорядковані Вам території, біля ваших будівель та земельних ділянок, якими ви користуєтеся.

16:45:36 06.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора