A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФОТОКОНКУРС  «МОЯ МАМА – МІЙ ВСЕСВІТ!»

Дата: 29.04.2021 11:05
Кількість переглядів: 498

Щороку у другу неділю травня в Україні відзначають одне з найтепліших та найрадісніших свят – День матері. Дійсно, друзі, хто для нас в цілому світі є найдорожчою людиною з перших днів нашого життя? Звичайно це наші мами. Це люди, без яких не існувало б нічого. Це любов і ласка. Це добро і турбота. Це ніжна колискова та цілющий поцілунок. Це увесь Всесвіт.

Відділ культури і туризму Миколаївської селищної ради  оголошує  фотоконкурс «Моя МАМА – мій Всесвіт!» для мешканців Миколаївської територіальної громади.

Умови фотоконкурсу:

Для того, щоб стати учасником конкурсу та отримати шанс виграти подарунок, необхідно надіслати на електронну адресу організаторів kultura_mykolayvka@ukr.net  або у приватне повідомлення сторінки Фейсбук Культура Миколаївської територіальної громади фото з вашою матусею та невеличку розповідь про неньку до травня 00:00 год. Вказати місце проживання, свій вік та номер телефону.

Вже 7 травня на нашій сторінці у Фейсбук Культура Миколаївської територіальної громади буде опубліковано альбом «Мами Миколаївської  громади», де буде розміщено світлини з розповідями та  оголошено про початок голосування.

Голосування триватиме з 7 по 10 травня 2021 року. Переможцями конкурсу стануть три учасника, які наберуть найбільшу кількість вподобань (лайків) і отримають памятні подарунки від організаторів конкурсу.

Результати конкурсу будуть розміщенні 11 травня на сторінці Культура Миколаївської територіальної громади у мережі Facebook

Основні вимоги: креативність, відповідність темі, оригінальність.

Опишіть, розкажіть, поділіться історією про свою МАМУ, про її унікальність та неперевершеність.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора