A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Новини

Всесвітній день протидії торгівлі людьми

         Щороку 30 липня, починаючи з 2014 року, світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину. 

16:42:35 18.07.2023

УРЯД ЗАПРОВАДИВ МЕХАНІЗМ «ГРОШІ ХОДЯТЬ ЗА ДИТИНОЮ» ПРИ ОПЛАТІ ПОСЛУГ З ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ ДІТЕЙ, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ОСОБЛИВОЇ УВАГИ ТА ПІДТРИМКИ ЗА РАХУНОК БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

Шановні батьки з малозабезпечених родин, які мають дитину з особливими потребами (здатної до самообслуговування) та малозабезпечені багатодітні родини, будь ласка, зверніться до Відділу охорони здоров'я та соціального захисту населення Миколаївської селищної ради за адресою: смт. Миколаївка, вул. Поповича, 33, або за телефоном 0662118472 для того, щоб Ваша динина отримала кошти від держави на оздоровлення.

15:51:57 16.05.2023

Допомогу від Фонду міжнародної солідарності рішенням 29 сесії Миколаївської селищної ради від 21 квітня 2023 р. прийнято на баланс у власність громади

21.04.2023 року Миколаївською селищною громадою  на сесії було розглянуто питання про прийняття на баланс у власність генератори: 12 шт. по 3 кВт, 1шт.-5,5 кВт, 4 шт.- по 8 кВт та шкарпетки 288 штук отримані від Фонду міжнародної солідарності «Проект співфінансування в рамках польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща» та  «Фондом Mіжнародної Солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та Європейською комісією.

14:16:46 25.04.2023

Миколаївська селищна територіальна громада отримала допомогу від Фонду Міжнародної солідарності

10.04.2023 року Миколаївською селищною громадою була проявлена ініціатива щодо отримання допомоги нашій громаді. Спільно з Фондом міжнародної солідарності «Проект співфінансування в рамках польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща» було передано в дар Генератори 5.5 кВт - 1 шт., Генератори 8 кВт 3-ф - 4 шт. в,  загальною вартістю 22496,70 злотих.

09:35:35 11.04.2023

Допомога у реєстрації на повідомлення від WFP (Всесвітня продовольча програма ООН)

Шановні мешканці громади! Кому прийшли СМС – повідомлення від WFP (Всесвітня продовольча програма ООН) та не маєте змоги самостійно зареєструватися, звертайтеся в лікарню смт. Миколаївка, вул. Поповича,33 до спеціалістів відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Миколаївської селищної ради за допомогою в реєстрації. З собою мати: паспорт, ідентифікаційний код, телефон на який прийшло смс-повідомлення та паспортні дані осіб з якими проживаєте.

14:05:26 20.03.2023

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ СІМ’Ї ЗАГИБЛОГО

За рахунок коштів обласного бюджету сім’ям загиблих (тих, які пропали безвісти), померлих внаслідок поранення, контузії, каліцтва, захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення, під час безпосередньої участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій та Луганській областях, у забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів, під час безпосередньої участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, які зареєстровані в Сумській області виплачується одноразова матеріальна допомога.

15:27:55 27.02.2023

До уваги ветеранів війни АТО/ООС та Захисників і Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни АТО/ООС, Захисників і Захисниць України та учасників Революції Гідності  ПРОФЕСІЙНА АДАПТАЦІЯ

     Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017 року № 432 «Про затвердження Порядку та умов забезпечення соціальної та професійної адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності» (зі змінами) професійна адаптація це заходи, спрямовані на відновлення та вдосконалення професійних навичок і умінь шляхом професійного навчання, надання інформаційних, консультаційних та профорієнтаційних послуг із зазначених питань, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці.

15:52:51 20.02.2023

«Безбар’єрні історії». Серія відеороликів в рамках ініціативи першої леді України Олени Зеленської

У межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів» громадська організація «Безбар’єрність» відзняла серію відеороликів про людей, які руйнують бар’єри.

10:14:26 06.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора