A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Білопільський РЦЗ інформує

У межах урядової ініціативи Сумщина найактивніше в Україні фінансово підтримує бізнес, що зазнав збитків у карантинний період

Станом на початок липня в Сумській області представники бізнесу та підприємці отримали понад 55 мільйонів гривень компенсації, передбачених відповідною постановою Кабінету Міністрів. З них 31,1 мільйона припадають на ФОПи, в яких немає найманих працівників, решта — суб’єкти господарювання, де використовують найману працю.

16:00:20 09.07.2020

Хто на Сумщині запрошує на роботу?

Коронавірус позбавив тисячі людей можливості заробляти на прожиття. Сьогоднішнє м’яке послаблення карантину дозволяє повертати раніше звільнених людей на попередні робочі місця.

16:57:28 08.07.2020

В.Підлісний: «Завдання дня: повернути людей на їх робочі місця, підвищити заробітну плату»

На 23 червня, за словами директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, до центрів зайнятості Сумщині подано понад 12 тисяч пакетів документів від роботодавців для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Серед них – майже10,5 тисячі пакетів документів від ФОПів без найманої праці.

15:32:51 24.06.2020

3800 онлайн-курсів на Coursеra доступні зареєстрованим безробітним Сумщини

Цікавою інформацією поділився директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. «Ви знаєте, що таке  Courséra?, - запитує він. – Я теж недавно дізнався. Це глобальна освітня платформа, яка пропонує користувачам в усьому світі доступ до безкоштовних онлайн-курсів від найкращих університетів світу. Це гуманітарні науки, психологія, економіка, підприємництво, ІТ-технології  та багато іншого. Коротше кажучи, кожен може обрати фах до душі, що йому до смаку.Зрештою, кожен має право порадитися зі своїм кар’єрним радником».

11:32:49 12.06.2020

В.Підлісний:«Закликаю скористатися Можливістю отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину»

На сьогодні роботодавцями Сумщини до центрів зайнятості подано 1200 пакетів документів для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. За більшістю з них ухвалені оперативні позитивні рішення.

11:24:21 09.06.2020

На Сумщині зростає попит на отримання допомоги з часткового безробіття на період карантину

До Сумської обласної служби зайнятості від роботодавців щодня надходить до півтори сотні пакетів документів на отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Якщо брати чисельний показник працівників, заявлених роботодавцями, то допомога передбачена 5317 особам.

08:10:56 28.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора